lauantai 3. toukokuuta 2008

Maailman parhaan opissa

La 3.5.08

Tänään uikkaripainia. Höhö, omaksi muistiksi tulee melekosta kapulakieltä.

Aamu: Pystystä 2-jalan maahanvienti, lopussa "vippaus". Jos iso sprooli, jalaka alle ja "vippaus", shuutista selekään ja kampilla maihin => saidmaunt, josta selekään ja jalalla toinen käsi haltuun ja kuristus. Aika kova hiki tuli, vaikkei sparrattukkaan.

Iltapäivä: Gaardin ohitus, ukko kentään ja paino sen jalalle, käellä painetaan perse ylläällä ja kaivetaan jalaka. => 69:siin ja jos ei saa kättä mukaan niin kuristus valumalla alas. Toinen oli peruspäävoimapuristus, jos blokkaa niin käsilukkoon.

Hyvää settiä, 2*1.5h reenit päivässä vaikkakin pelekkää tekniikkaa vaatii tsemppiä. Siihen lisäksi pari tuntia pyöräilyä, nii päivän jumppakiintiö plussalla. Ite maestro on kyllä maailmanluokan ruttukorva ja jalat-maassa-tyyppi niinkuin jo vuosia sitten.

Pe 2.5.08

Aamukuuelta vääntämässä Demianin leirillä. Armbaarin puolustuksen aukasemista ja sparria. Vähän turhan railakasti tuli otettua heti eka reeneissä...:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin lauantaina nelosen urheilu-uutisissa jutun just tosta Demianin leiristä. Oli pakko kattoo näkyykö Paavoa missään :D

Näätä kirjoitti...

Joo päälaki näky, kamerat vaan sammutettiin JUST HETI silloin ku mää kuristin gurun tajuttomaksi...not. :)