perjantai 22. toukokuuta 2009

Peukalo silimään perkele

Ma 18.5.09

Aamujumppa. 3min eriä 30s työtä ja 30s aktiivista palautumista.

Ti 19.5.09

Aamutreenit.
Kaverin peukalo tuli vahingossa silimään => silmänpohja murtui ja sitämyötä pakkolepo tällireenistä. Onneksi näyttää nyt vahavasti siltä ettei tarvi alakaa leikkaushommiin.

Perkele.

Kunto oli kova ja matsi + painikisat tulossa. No, vahinkoja sattuu ja matsiin ei löytyny vastustajaa, mutta kisoihin ois lähössä hyvä porukka, muttei tietty nyt mitään asiaa matolle. Muutama viikko nyt pelekkää jumppaa...

To 21.5.09

Silimänseutu ihan jees. Leukoja, askelkyykkyjä ja dippejä pitkin pyhäpäivää ulukoilun ohessa. Illalla ihan painoliivin kans.

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Aarrggh. Ois ollu kyllä huippua tsekata netistä ku Näätä nöyryyttää kaikkia, mutta näitä sattuu. Menikö silimä pahan näköseksi? Liekkö uimalasit päässä painimaan tästä lähtien :)?

Näätä kirjoitti...

Nojoo silimä umpeen, mutta ilimasta. Tällin jäläkeen pijin kylymää ja sitte niistin, niin se ilima meni suoraan silimän alle palloksi. Sillo hokas ettei oo kaikki ihan ok.

Ei uimalaseja.:)

Suden Pullistus kirjoitti...

Ei saatana, onneks Tikitalk ei oo lukemassa tätä. Jos ois nii se pyörtyis :)

Kai se joskus parantuu

Tikitalk kirjoitti...

Olo on ku Maikkulan liikuntasalissa juomatelineisiin osunutta kasvoa kattoessa ku lukee tuota ilimat silimän alla juttua huh.... Koitahan parannella ittes.