maanantai 28. syyskuuta 2009

Kuonat liikkeelle

Su 27.9.09

Reissupöhöt liikkeelle.
Oli hallissa yhtäaikaa sähälypeli, palijohko kattojia niin voimistelupaikalla tuli mukavasti hiki ku oli lämpyä. Mutta jos säbäkansa on poikkileikkaus suomalaisesta nuoresta miehestä nii ei saatana. Lintukirja ois pitäny olla mukana ku oli taas semmosta riikinkukkoa ja töyhtöhyyppää jätkät.

Voimistelusa siis heti hyvä lämpö. Lämpöjen jäläkeen päähyppyä ja puolivoltti, pv kuluki iha ok monttuun. Rekillä kipin kautta kieppiin, kunnon lähöllä niin pyörähti. Kuningasrenkailla "sarja", heilunnasta turmariipuntaan, josta taitto ja olokapäämaksimit, takas roikuntaan josta muscleupilla L-vaakaan. Oikiaoppinen heilunta renkailla o yyberkova liike, munki tekemänä eli oikiaoppista yrittäessä olokapäät o ihimeissään. Tekkee guttaa!

Permannolla perusjuttuja, käsilläkälvelyä, flicki pitkästä aikaa ja volttia. Joka väliin jottain leuat/muscleup/käsiseisontapun/pistoolikyykyt puomilla/mahoja roikunnasta. Loppuun venyttely ja parit saunasolomumaiset brassailuliikkeet joogasta jokka pittää kyllä opetella. ;)

Ei kommentteja: