sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Tunturin indurain

Vloppu 19.-20.9.09

Ruskaretkeilypatikoinnin lisäksi yks iltapäivä maastopyöräilyä. Iskin niin Rukan asvaltti- ku sorapikiksiäki, luonto veti miestä nöyräksi ku keuhkot ja jalat huusi ihanasta tuskasta. Ja alamäet tietenki kuolemaa halaveksuen...takajarru pohojassa siis.:)

Vuokrakalusto ei ollut ihan niin iskussa ku Saariselällä, ja Saariselän maastopätkät on ehkä hiukan loivempia niin saa vauhikki kovemmaksi. Perseen saa kipiäksi molemmilla proffiileilla kuiteski. Siistiä.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

kävikkö kattoo rukalla karhunkierroksella niitä koskia? On hienoja.

Näätä kirjoitti...

Suthee..Koillismaan kairat on koluttu jo läpi back inda 80's jollo jätkä leikki Tomin kans leegoilla.:) Komiat on maisemat.

Muikstaako Tiki ku polettiin Uleå-Pudis pätkä eestaas joskus pikkupoikina? Milloha se oli? Määki polin Ison-E:n Cresentcruiserilla. Kypärät, Heset, kännykät, käsidesi...mitä ne oli:)

Tikitalk kirjoitti...

Muistan tietenki! Rekkojen vieressä vedettiin varmaan 160km suuntaan + pilin mökin pellonkyntö käsipelillä! Perse oli täynnä rakkoja ku päästiin kylypemään. Paikallisen ukot katto ihmeissään ku käytiin laittaan Kikan "pistäparruahanuriinjanäppäilemua" jukeboxiin soimaan:)