lauantai 28. marraskuuta 2009

Grace

Pe 27.11.09
1h ohojattu venyttely. Ihan ok.

La 28.11.09

Rajattu aika lauantain reeniin niin myöhään aamusta (9:00!) lähipuntille ja 20min lämmöt. Sitten "Grace" eli

Aikaa vastaan
30*60kg RV+työntö

Aika 5:30.
Lisäksi voimapyörää ja reijenlähennyskonetta.

Meleko tukkosta oli, varsinkin jaloista lopppu potku, ei ihan kuolemaa saanu siis aikaan. Vieläki paino jaloissa tiistain tempausvalat! Kummiski pitkä aika edellisestä kunnon CF-repäsystä niin ihan ok, tästä o hyvä taas jatkaa ja kiristää.

Tuo reijenlähennyskone oli niin houkutteleva ku se venyttää nivusia niin ehanasti. Jos jotku paikat mulla kirraa nii ne. Liekkö gaardissa joutuvat niin koville. Jefu-community, venyttely- ja huoltovinkit nivusille kiitos?

7 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

kumpi väsyy gracessa ennemmin jalat vai käet?

Tikitalk kirjoitti...

Mulla oli aikanaan nivuset + alavatsa tulehtunu, johon haettiin hoitoja fysiosta ja leikkauski oli tapetilla. Mikään ei tuntunu auttavan (paitsi arcoxia tulehduskipulääke) kunnes sain yhdeltä fysioterapeutilta baltimoren yliopistossa jääkiekkoilijoille tehdyn nivuskuntoutus ohjelman. Ohjelma kesti 12 vko ja sitä tehtiin 4 x viikossa noin 5 minuuttia kerralla (3-5 x 30-45sekuntia) pallonpuristusta polvien välissä. Dynaamista venytystä ei tulloin saanu tehdä ja kuntoon tuli.

Suosittelen tuommosia pitkiä puristusjuttuja ku ne parantaa nivusalueen kestovoimaa ja samalla parantaa alueen verenkiertoa. Hyvää huoltoa. Voi tehdä vaikka soffalla kauniiden ja rohkeiden aikana:)

jlindenwood kirjoitti...

Ja guardi vahvistuu ;D

Tikitalk kirjoitti...

Joo tarpeeksi vahvoilla sisäreisillä laitat vastustajat taputtamaan bodytriangeliin:)

Näätä kirjoitti...

Jalat hyyty ekana.
Pyrkiin RV:n kakkosvaihheen "hyppään" - alle -jaloilla ylös, ja työnnössä taas pikku kyykyn kautta ponnistus - alle - ja jaloilla ylös.

Minkä kokosella pallolla sqviissasit pc-lihasta? Meinaako tuo dynaaminen venytyskielto, ettei sais 12 vkoon tehä harekrishna-venytystä eikä sitä hokimiehen venytystä, eli keskiympyrässä munia jäähän?

Jos ois semmoset pekkakoskela-tynnyrit niin aina hapettaisin tighmaster-chokella.:D

Tikitalk kirjoitti...

Mää puristelin muistaakseni jenkkifutista, joten kuhan se ois tennispalloa isompi nii hyvä on. Jos nivusalue on tulehtunu nii sitten pitäs välttää päätä muniin venytyksiä.

Näätä kirjoitti...

Mutta jos ei oo nivuskipua, vaan pelekkää "jumia", niin vois puristelun ohella myös venytellä?