lauantai 26. joulukuuta 2009

Sikkaa syöny sika hikkoilee ku sika

La 26.12.09

Viikko kulunu Murphystä, käet n.90% toipuneet.
Eli kyynärvarret olleet selvästi tulehtuneina, Joulun teemana olikin kinkkua-buranaa-kylymää-kinkkua-kalijaa-buranaa-kylymää. Pari päivää oli Näätä kyllä ihan toimintakyvytön, meleko koko ropalla nostamista ja toimimista oli ku käsiä ei juuri voinu käyttää kipujen vuoksi. Viikossa tullee aika näppäräksi ideaalisitteen käärijäksi molemmilla käsillä.:) Murphy ehkä ens kerran kesällä hyvässä seurassa taas, on se yks perkele kyllä. ;)

Tarkotus oli lenkkeillä Joulun aikaa, mutta ollu niin saatanan kylymä, että vejetty evästä sitte Rx'ed. Tänään skippasin painit, että antaa käsien toipua. Pikku punttijumppa siis.

- Etukyykky pohojilta 5*60kg, 5*70kg, 5*80kg, 5*85kg, 5*90kg, 5*90kg,
- Takakyykky pohojilta 5*80kg, 5*80kg
- Kasakkakyykkyä tangola
- Mahoja pallon päällä, lankkupitoja levypaino seläsä ja selekiä

Hiki virtas, käet hannas alussa mutta lämmetessä nou problem. Leuvanvetotankoa mulukasin vihasesti. :) Vitonen 90:kg:lla tulee ihan jees, viimesessä toistossa alakaa tekniikka pettään. On se Sutin 120kg vaan kova tulosa mailerille.

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Joo itellä saldona sikaa neljään otteeseen maha täyteen. Yksin kolme ja puoli konvehtirasiaa, useita joulutorttuja, riisipuuroa kolmella voisilmällä. Tusina suolalohileipää voilla tietenkin. vramsti osa jää pois, mutta tuossa tärkeimmät

Suden Pullistus kirjoitti...

Krhm Sutin 125! Ei 120 :)

Mun oli pakko joulun aikaan kerran päivässä reenata jotaki ku alko tulleen hulluksi siihen hiljasuuteen.

Kyllä teki hyvvää siirtyä kinkkulinjalta tännään pizzalinjalle!