tiistai 1. joulukuuta 2009

Turtlea aamusta

Ti 1.12.09

Aamurollenit, 6 jätkää.
Lämpöjen päälle minuutin rolleilla lämpöä, sitte Felippon leiriltä tekniikkaa: turtlesta selekään/armbaariin. Sitte minuutin positiopaineja turtlesta.

Loppuun 2min paineja pystystä. Ite otin pystyn suht kevyesti.
Tunti meni että heilahti, huomas kyllä että kovempi temposista paineista usiamman viikon paussi. Välillä vähä nollat taulussa. :)

Iltavenyttelyjen ohessa alakaa tänään TT Universityn nivusjumppa-kurssi, kesto 12 viikkoa.

3 kommenttia:

McTinger kirjoitti...

ei sulla ois mitään materiaalia tai linkkiä tuohon nivusjumppaan olemassa? ..olis itekki sen tarpeessa.

Näätä kirjoitti...

Ei mulla oo muutaku tuo Tikitalkin ohojeistus:"sain yhdeltä fysioterapeutilta baltimoren yliopistossa jääkiekkoilijoille tehdyn nivuskuntoutus ohjelman. Ohjelma kesti 12 vko ja sitä tehtiin 4 x viikossa noin 5 minuuttia kerralla (3-5 x 30-45sekuntia) pallonpuristusta polvien välissä. Dynaamista venytystä ei tulloin saanu tehdä ja kuntoon tuli."

Tikitalkki löytänee/kertoo tarkemmat speksit?

Tikitalk kirjoitti...

Mää voin yrittää ettiä, jos varaston perukoilta löytys tuo nivus kuntoutusohjelma ja laittaa tähän logiin sen kokonaisuudessa.

Periaatte oli kuitenki se, että nivusia harjotetaan puristamalla palloa polvien välissä niin, että polvet on koukussa. Alussa tais olla jotain 30s puristuksia ja lopussa 90s puristuksia, jos oikein muistan. nousujohteisesti kuitenki lisätään aikaa ja sarjaa.