torstai 4. maaliskuuta 2010

Kovat pystyt

To 4.3.10

Alakuviikolla kaikenlaista pientä säätyä nii pääsi tännää vasta viikon ekkoihi kunnon reeneihin. Ja oliha jumpat.

Ilta-BJJ, vanahaa kaartia mukavasti reeneissä.
Alakuun monta settiä 50 toistoa erilaista mahoja sekä staattisia mahoja, ja lisäksi seinää hyväksikäyttäviä käsikävely+punnerrusjumppia. Tuntu heti ekat toistot mahassa ku tiistain voimapyöräily edelleen muistissa pötsissä.

Sitte käsivarsiheittoa, jalakakamppi työntämällä (Dempan leiriltä), ja pyyhkäsyn epäonnistuessa käsivarresta poloviltaan. Sparrinomasesti ku tehtiin niin puuseppä anto sikaa niin kasseille, poloviin ku sääriinki.:) Lisäksi takareijen venähys muistutti itestään. Sitten pystypaineja, 4 paria keskellä ja voittaja pyssyy kehissä. Hierottiin meleko kauan, aika kovia settejä tuli. Loppuun 3 bjj-sparria, viimesessä oli mies jo aika jellyä. Loppuun niskat ku mahtilämpö päällänsä.

Huomenaamulla tämänikänen mies laskee damaget jos pääsee sängystä ylös. Veikkaan että jaloissa on tällejä, ja kylessäki voipi olla tai in general joka paikka kipiänä...:)

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Mukavaa lukea noita särkyjä :) saapi muistella itekin jefuaikojen tällejä, kun pelin jälkeen ja seuraavana päivänä paikat ihan töötissä

Näätä kirjoitti...

Joo kovia tällejä ootte ottaneet ja antaneet. Kattoin SupaBowlissa, että mielettämiä hittejä jaellaan ja kaikki tapahtuu nii järettömän nopiasti!