maanantai 22. maaliskuuta 2010

Leirin viimeset

Ma 22.3.10

Leirin viimeset viralliset reenit, edelleen hallfia alta sekä:
- Gaardissa molemmat jannun jalat olokapäillä, liepeet kiinni niinku ravihevosesta, painoa kaverin toiselle jalalle, lieve hanurin alta toiseen ommaan kätteen, ja ohitettaan jalat + vejetään liepeestä ==> backmount

Tuosta positiosta sparria ja hegular sprarria ~40min.

Vaikka normijomotusta ja -kivistystä ympäri roppaa, niin silti ihan vaffa&virtava fiilis viikon vääntöjen jäläkeen. Tietty sparreissa ei oo ollu iha sata lasissa.

Hurjia reenimääriä etelän miehellä. 2-4 (!) reeniä päivässä, pääasiassa lajireeniä. Mutta myös hiukka Alejarra-cardiota sekä olympia-nostoja! Eli tainnu Rafi lueskellä Näätän blogista reenivinkit. :D

5 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Mikäs se tämä Alejarra-cardio on?

No tietenkin kovat sällit tekee olympianostoja :D

Näätä kirjoitti...

Rafael Alejarra on brasilialainen fysiikkakoutsi, metcon-henkisiä jumppia:
www.youtube.com/watch?v=qcz8SWmCw04

Ja välillä jumpataan naamari päässä..Nykyään mm.Demian Maian fysiikkakoutsi, aikasemmin reenauttanu mm. Wanderlei Silvaa, mutta niillä opeilla Wandyltä loppu kyllä sillo matseissa bensa tankista että en tiiä sitte onko hyvät moetodit...:)

Northernmost kirjoitti...

Mun mielestä tuo Alejarran treeni on jo liian hapottavaa vapaaottelijalle. Snorkkelit saamassa kun vedetään niin maitohapot nousee aivan taivaisiin. Sitten on paikat jumissa ja räjähtävyys kärsii. Wandykin oli kuin rautakanki tuon Alejarran käsittelyn jäljiltä.
Jep, lauantaina Ouluun ja suorilta Oulu Fightiin. Väkivaltaa ja kesulia+++. Kai oot tulossa? Oon sen pääsiäistä edeltävän viikon sitten Oulussa töissä. Vois käydä reenailemassa niin meikäkin näkis Rafin temppukerhon tulokset.

jlindenwood kirjoitti...

Näätällä tullut "ihan" kivasti nuita treenejä kun leiri ollut päällä

Näätä kirjoitti...

Ihimiskukkotappelu ja birra jää viikonloppuna välliin prkl.

Joo, tais tulla 7 päivänä nujuja putkeen. Koti-isän ammatin plussapuolia.:)

Tiki - GSP! Katoppa uusimmat UFC111 Countdownit, ZiiEsPhii sparraa, olyliftaa, pomppii ja juoksee. Ja käy välillä discossa.