lauantai 5. kesäkuuta 2010

Painimaan jes!

Pe 4.6.10

Nokka hieman vielä tukossa ja vettä tuli ku aisaa, mutta PAKKO oli saaha vähän verta lihaksiin. Kevyttä lenkkeilyä, ja loppuun kuntopaikalla tukinnostelua ja anoppilassa renkailla vähän dippejä ja leukoja. Ei jumalauta että alako flunssa ottaa pattiin. Reilun viikon röhä päällä. Hankalaan paikkaan tuli soan jäläkeinen reilun viikon reenitauko tän vuojen "tavotteijen" kannalta. SM-kisojen jäläkeen oli itseluottamus tapissaan ja ois voinu ottaa matsia vaikka Fedorin kans, mutta tällä joka nenänniistolla tuntunu että miehestä viiään alfavoimaa pois ja vaivutaan hiireksi.:D

La 5.6.10

Aamusta Rusto-Jiin ja Jakkun kans painimassa. Alakuun äärettömän hyvvää pystydrillausta, kunnon highschool-wrestlinkiä...paitsi tekijät ei ihan lukiolaispoikia ennää.:) Eli 2min aja koko ajan joko kahteen jalakaan tai yhteen jalakaan molemmilta puolin tyyliin "magneetti", että olla kiinni vastustajassa koko ajan ja drillaa koko ajan. Ei siis viety mattoon. Sitte 2min paineja iliman, että puristettaa täysiä. Loppuun selästä positiopaineja sekä pystypaineja (mies tontissa niin ylös).

Parin viikon paussi tosimenosta tuntu jäsenissä, varsin pystypainissa. Pittää nyt kuullostella kehoa ja yrittää nostaa tempoa vielä ens viikolla parhaan kyvyn mukkaan..SM-kisoissa loukkaantunu etusormi on vieläki helevetin kipiä, ei persettä pysty sillä pyyhkimään.

Mutta voi jeesus leviäis pää jos ei pääse miestä puristaan päästä. En tajua miten aikuiset miehet pysssyy järjissään kerta-viikkoon-sähälyä-tai-sauvakävelyä-menttaliteetilla...?

1 kommentti:

jlindenwood kirjoitti...

Jollakin se vaan mieli vaatii miehistä koskettelemista viikottain :)