perjantai 29. lokakuuta 2010

Nyrkkeily 3

Pe 29.10.10

Nyrkkeilyä iltapäivästä.
Lämmöt, tekniikkaa ja liikkumista, väliin jumppaa. Lisäksi pareittan liikkumista ja väistöjä. Hyvvää settiä. Sitten yht 7*3min tehtäväsparria, joista yks lyötiin pistareitä. Tehtäväsparreissa liikkuminen menee ihan jees ku homma on simppeliä (esim. sillo ku ei saa suojata, eli käet iha housunpielissä tai saa lyyä vaan etusuoraa). Mutta heti ku otetaan normisparria, niin homma menee reisille.:) Paluu vanhoihin tapoihin ja liikkuminen iha gaameeta. Nyt yritin ehkä liikaaki lyyä päätä irti, jollo paketti leviää. Treeniä treeniä. Loppuverkkojen jäläkeen otin 10 KSPtä.

Pohkeet meni iha happoille, ja muutenki joka paikassa roppaa alakaa tuntuu. Huomenna tiristetään miehestä viimeset mehut irti ja sitte leediä.

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Boxingissa on varmasti niin monta eri osa-aluetta että se menee varmasti sekaisin. Se kestää aikaa että tulee selkärangasta :)
Ja kovaa hommaa pohkeille ----> hyppynarua

Tulee mieleen tuosta pään irti lyömisestä ja paketin hajoamisesta vanha sananlasku:
nopeus on voimaa jota tekniikka hallitsee :D

Näätä kirjoitti...

Se o just nii. Nyrkkeily o äärimmäisen kova ja tekninen laji. Meikän hermotus on enemmänki tuohon puristamisseen ja vääntämiseen ku säpäkkään ja "kevyeen" liikkumiseen, mutta aina pitää yrittää kehittyä. Ja oha se mukavata.:)

Hyppynarua kyllä, kuhan jossain välissä kerkiäis...