maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pitkän päivän ilta, kyykkytempaus-PR ja etukyykky

Ma 7.3.11

Aamulla herätys 0500 ja Etelä-Suomeen reissuun. Hotellille klo 18 jäläkeen, välipala ja samontein globo-gymille. Hotlalalla ihan ok salin kans diili, löytyy seminostolava eikä oo nostajaruuhkaa vaikka muuten sali täynnä hanskaväkiä, päivän sana tuntu olevan pena ja viparit.:)

Lämmöt + burgener.
- Tempaus (kyykyn kautta) 4*40kg, 3*50kg, 3*60kg, 2*65kg, 1*70kg, 1*75kg(PB)
- Työntö saksaten 1*70kg, 1*80kg, 1*90kg
- Etukyykky 5*60kg, 5*80kg, 5*90kg, 5*100kg, 3*105kg
- Takakyykky 20*80kg
- 15kg levypainolla keskivartaloaurinkoa
- 20kg ja 25kg mylly
- LOPPUVERKKA + KEVYT VENYTTELY!

Vaikka vähän hiuko ja väsyti, niin lämpöjen jäläkeen ihan hyvä reeni. Tempaus kuluki kyllä hyvin, 75kg tuli hallitusti, 80kg:ta en lähteny kokkeileen ku oli vähä ahasta. 75kg:ssä pysähyin tempausvalakyykkyyn alas ja nousin ylös, hyvin pysy läjässä ja tuntu, että jaloissa riitti hyvin potku. Liekkö jonkinlaista kehitystä ku voimailu ollu pääasiassa pistooleita ja jusia muutenki. Etukyykkyssä alako jo lopussa vähän polttoaine loppuun, mutta hiissataan kiloja pikkuhilijaa ylös niin etu- kuin takakyykyssä 3silla ja 5silla. Toisaalta taas 20*80kg takakyykky tuli aika heleposti diisselillä.

Loppuun harvinaista herkkua ku oli aikaa loppuverkkailla. Palakkariksi tietty khuebaab ranskalaisilla mitä ei saa mistään GASB-verkkokaupasta.:)

8 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Aijai sitä fiilistä ku tempaustekniikka natsaa kohilleen!! Hyvännnäköstä settiä...

jlindenwood kirjoitti...

Jep tosi hyvän näköinen treeni. Salihanskat oli ihmeissään. Aina se hyvä fiilis tulee lopulta, vaikka väsy oliskin ennen treeniä

Näätä kirjoitti...

Joo hyvä reeni oli. Oon hiukan tuota mun "voimaharjottelua" miettiny ku koko ajan joutuu tekeen kompromisseja, mutta mutta..tulee kehitystä jos on tullakseen.

Reissussa varsinkin reenin "optimoinnilla" ei oo mitään väliä, kuhan vaan saa ruhon liikkeelle ja työasiat pois mielestä.

jlindenwood kirjoitti...

Niin pitäähän se ainakin voimatasot yllä jos ei muuta, onhan sekin jo tärkeää ihan normielämän kannalta. 40 vuotiaana se alkaa raju pudotus, jos ei jollakin tavalla muista liikkua.

Tikitalk kirjoitti...

Ku muistaa nauttia ittesä voittamisesta, niin lähes 50-kymppisenä oot tuossa:

http://www.nndb.com/people/893/000140473/

Ja 60-kymppisenä:

http://www.squidoo.com/sylvester-stallone-workout-routine

jlindenwood kirjoitti...

Stallone on vaan jäänyt kiinni niiden anabolisten kuljettamisesta (lue: anabolisten syömisestä)

Tikitalk kirjoitti...

pitääkö aina mollata rockya?!

jlindenwood kirjoitti...

Ei sitä kuminaamaa voi muuta tehdä. Ainut respect on leffamusiikista ja treenijaksoista, jotka sai minutkin aikoinaan treenaamaan :)