sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Otta rutussa

La 11.06.11

Defenduu-leiri päällä, niin aamureenit vähä myöhäsemmin, eikä paikalla ollu ku 4 jamppaa. Kehonhallintaa ja kevyttä painia lämmöksi, sitten siden perusteet ja positiopainia. Legendaarinen Northernmoust oli Pohojosen reissulla tällä viikolla ja oli käyny aamusessioissa, missä oli alistanu porukkaa gilijotiinilla sidestä. Harmi ku en ite päässy kokemaan sitä ihanuutta, mutta aamutiimin jannut näytti mulle tuon pääpuristuksen ja mää näytin eteenpäin.:) Eli pää kainaloon plus kaapeliote, oma pää VAHAVASTI pönkäten mattoon, käännetään oma lantio ja toinen jalaka kaverin sidepuolen lantiolle ja toinen mountin kautta yli ja puristetaan pää irti. Vicious...

Jatkettiin sidestä vielä vähän, vaihettiin gaardiin mistä taas muutamat painit, jonka jäläkeen aamutiimin heelhook/gaardinohitus-temppu ja lisää painia. MAhtihiki päällä niin pystyä eka rennoilla alasvienneillä, jonka jäläkeen muutama rundi minsan kierroilla täysiä. Loppuun vielä 3*4min normit. Painimattomuus tuntu, ja lopun pystyissä alako jo kaasuttaan.:( Vasemman poloven "hermokipuki" vähän rajottaa kovimpaa shuuttailua, lähinnä henkisesti.

Otta hieroutu aika mukavasti ku haki Nortin gilijotiinia, jonka päälle päivä helteessä otta rasvassa. Eli nyt rutina käy ku kurtistaa otttaa, sen verran orvaskesi uusiutuu.:)

Su 12.6.11

Lämpötila laski 15 astetta, ja matkalla kisareeneihin psyykkasin ittiäni viimeistelyreeneihin ennen kisoja oottaen kovia sparreja. Noh, vähän lässähti ku ei tullu taaskaan oikein porukkaa. Whattö fak is this shiiit!??!
No onneksi sentään Aleksi ja uus tyttö oli paikalla, niin kateltii iha perusjuttuja ja painittii 45min 2min kierroilla kevyesti. Veri kiertämään ja flouta.

Iha optimaalisesti ei oo viimeistely menny, reissua ja vähä puolittaisia reenejä ja kolotuksia tietty. Pitää yrittää alakuviikosta saaha kunnon löylyt, että sais vähä kisatunnelmaa.

Ei kommentteja: