tiistai 8. marraskuuta 2011

Aamuhartaus

Ma 7.11.11

Raksailun päälle kämpillä KSP - Pistooli - Punnerrussettiä. Mahat hellänä Sunnuntainesta voimapyörästä.

Ti 8.11.11

Vappaaottelun sukupolovet kohtasivat aamulla, kun salille raahautu mun lisäksi Vale-Tudo-Ana ja Mmamikko. Mulle ja VT-Analle vappaaottelu on yhtä kuin ekat UFC:eet VHS-kasetilta, ja meidän tyylisuunta on tuhansien hikituntien kautta hiottu OVP (Oulun VoimaPaini). Mmamikko edustaa nuorempaa sukupolovia, joka ei taida tietää mitä VHS meinaa..:)

Matossa pyörimistä ja lyömistä lämmöksi, sitten pystyä alasvienneillä. Pysty pyrittiin ottaan "teknisesti", että tulis palijo suorituksia ja hiottiin Mmamikon alasavientejä. Omat shootit on tällä hetkellä 30%:sia, sillä ei vasemman poloven takia uskalla lähtä täysiä alasvientiin.:( Vähän niinkuin Maradonalta kiellettäs vasemman jalan käyttö...Loppuun pikaniskat + leuat.

Reenin jäläkeen perhelogistiikan taidonnäyte: Takas kämpille - Riisu'utuminen ulukona - Suihku 2min (samaanaikaan pesue pukeutuu Fraun johdolla) - Kassienföönaus - Meikkaus (= dödö) - pukeutuminen ja pesue autoon ja kuskaus+luovutus lastentöihin - Ite töihin. Koko show n.50min matkoineen, kiitos Oulun välimatkojen&ruuhkien ja rakkaan Fraun.

Vähän nämä meikäläisen reenit toistaa nyt ittiiään, mutta minkäs teet ku aikaa on rajallisesti...

2 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Tullee hiki lukiessa jätkän aamu kiirettä:)

Näätä kirjoitti...

klo 16 jäläkeen se vasta hässäkkä alakaa...:D