lauantai 17. maaliskuuta 2012

BJJ in Singapore

La 17.3.12

Työkalut vaihtu hotellilla ennätysnopiasti släbäreihin ja taksilla kohti Evolve MMA-salia. Käytännössä eka nuju-paikka mikä sattu googlella silimään, niin sinne siis. Kenttäsikana pitää matkustaa kevyesti, joten ei ole Gitä mukana, ja olin laskenut, että no-gi-treeneihin pääsis mukaan.

Sali oli paikalliseen tyyliin ostarissa:


Tiskillä 50 paikallista rahhaa (+30€ prkl) tiskiin ja "että HALLUU UIKKARI-PAINIMMAAN". No-gi:ssä ei kuulema Lauantaisin käy porukkaa, mutta katto korvia ja sano, että saat giin lainaan ja pääset BJJ-randoriin mukaan. :D
Eli äkkiä romut niskaan ja tatamille missä oli täys tohina päällä. Reilu parikymmentä reenajaa, puolet länkkäreitä, pääasiassa sinivöitä ja pari ruskeavöistä sekä reenien vetäjä black beltto "Brodinho"

No läpsyt kehhiin, todella pikalämmöt ja sparraileen mattoa.
Otin ihan iisisti, hyviä positioita hakien ja suuremmin runttaamatta. Taso oli ihan OK, ruskeavöisen kanssa otin pitkän erän eikä ongelmia. Vaikka otinki (tai siis ainaki yritin :) ottaa iisisti, niin silti käet hapotti ihan täysin!! Liekkö pikalämmöt vai eiliset Tigerit...Yhen erän painin blackbelton kanssa, alisti kyllä aika suvereenisti. Pari OK suoritusta sain, mutta käytännössä ei mitään mahkuja.

Reenin jäläkeen tietenki hangluussit ja schaibaninjauhannat ja suihkun kautta kävellen hotlalle. Ja tietenkin infernaaliset jäläkihiet. Mukava paikka ja jos ei ois nuin helevetin kallis niin vois yrittää vielä mennä uuestaanki..

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Jess! Taas yhtä bjj-kokemusta rikkaampi!

LohiJii kirjoitti...

Ooooss, Näätä edustaa!

Tikitalk kirjoitti...

Näätä käyny puristamassa paskat pihalle silokorvilta!!

puuseppähieroja kirjoitti...

Joo ei tarvi trikoita kun on korvat. Totta menit korva edellä kuten yleensäki?