torstai 29. maaliskuuta 2012

Iltapäivä-BJJ

To 29.3.12

Diazin Jukkis veti drillilämmöt (armbar, triangeli, omoplaatta, halfista selekään, pendelum, hallfin ohi sproolilla, gaardinostot).
Technical-superstar Outi näytti grippipelin tärkeyen ku puolustetaan alla gaardissa ku kaveri ohittaa, sitä myös painittiin.

Loppuun pitkähköjä eriä sparreja, kaasuntumista havaittavissa.
Reenien päätteeksi ruoskittiin Helaselle sininen vyö!

Koija toi lisää kamaa Autotalliin mm. foam rollerin, ja illalla sillä rullaililin jalat AI SAATANA! En tiiä teinkö oikein vai väärin mutta hellää teki! Päälle STAATTIS-DYNAAMISET venyttelyt.:)

3 kommenttia:

puuseppähieroja kirjoitti...

Käytikkö muscle energy techniqueta? Seki on hyvä :) Pakko päteä taas

LohiJii kirjoitti...

Joo ja rusinanrypistystekniikka tuottaa myös perseen kiinteytymistä, sanoo naistenlehdet. :D (ei vittuiluna psh:lle vaan halusin myös päteä!) En ole edes kuullut lihasenergiatekniikasta, mutta otan selvää sitten kun ehdin.

Tuo foam rolleri on niin hintansa arvoinen. Siitä saa jotain sadistista nautintoa, kun pystyy kestämään kipua sen aikaa, että lihas antaa periksi. Kirjottelehan tuntemuksista sitte kun oot rullaillu useemman kerran. :) Minulla tuon isoin anti on ollut se, että polvivaivat on helpottaneet lähes kokonaan ja olen voinut luopua polvituista treeneissä. En keksi tälle mitään muuta selitystä kuin sen, että kuonat on laitettu uponoorilla liikkeelle ja polvet voi lihasten rentoutuessa toimia taas normaalilla tavalla.

Näätä kirjoitti...

Ei jumalauta...muscle energy technique. Näätä on yksinkertanen miäs. Mä reenata, mää syyä, mä nukkua. Ja sitten uuestaan.

Joo pitää niputtaa tuo foamrolleri iltojen venyttelysessioihin, toivottavasti tuska helepottas muutman rullailun jäläkeen..:D