sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Judo II + III.

Su 29.4.12

Eilen illalla lähti siis kunnon suuoksennus, ruoka ei illalla maittanu ja huollot jäi nolliin. Aamulla oli arvattavan pieksetty olo. No, olo oli silti jo parempi ja ku sai aamulla tankattua nii ei muuta ku judoilleen leirin toiseen päivään.

1. Reenit
Hippastelulla lämmöt, sitten temppukerho ja isoja ukemeja (aijaijaiai), jonka jäläkeen simppelejä alasvientejä:
 - rinulit kiinni ja paino alas, samalla ku "kampataan" ja draivataan lantiolla (siitä gaardin ohitus)
- tukijalaka kaverin sisään, ulukojalalla kamppimainen ja yläropistolla väännetään traktorinrattia ja ukko tonttiin, honsegatame ja kuristus jos kaveri vetää kilipapriin
- Yo:lle countteri lonkkaheitolla, tämä vaatii ajotusta ja taitoa.
- Itellä hyvät ottee, "sivuaskel" ja rattorinratilla (yläkäsi työntää sivukoukulla ja alakäsi vettää) ja kampilla mies kiertäen kenttään

2. Reenit
Mattokuristelulla selästä lämmöt:
- Hookki sisään, toisen puolen ranne haltuun ja selekään, poikkeuksellisesti labelia kuristava käsi oli "päällä" eika "alla" ku oltii kylellään. Siitä kiivetään ylös shrimpillä, ja jalalla kaverin käsi haltuun, oma kyynärpää tekkee seinän ja sitten ranteen pikkuliikkeellä kuristellaan / oma käsi lapiona veitteksi joka viilletään kurkulle janefondalla / omasta labelista kiinni ja armbaariin.


Site muisteltiin pyyhkäsyt, otetaistelut, ja alasviennit ja sparrattiin 2minsasia.

Onhan se eri pyyhkästä ku mallaillaan rennosti, mutta ku sparrataan niin pitää tekemisen olla terävää ja silti rentoa. Joitain OK räpellyksiä. Uuuh ku alako olen lopussa tankki tyhyjä! Lisäksi ku päivän aikana rojahtanu mattoon sen +100 kertaa ja jannua tullu samalla päälle, niin kivasti on joka paikka hellänä.:) Hyvää settiä, ja ihan ok kuitenki jakso painaa vaikka tankkaus ei nyt optimi ollukkaan.

Miten jatkaa? Noh, rentoa pystysparria puvulla. Pitää heitellä aamupaineihin toinen päivä puvulla ja alakaa jauhaan pukulemppareita omaan peliin.

Arigato ja parin päivän levolle.

3 kommenttia:

LohiJii kirjoitti...

Osasitpa hyvin tiivistää päivän tekniikat omin sanoin. Meni iteltä monet nimet ohi, kun ei oo judon ammattikieli hallussa.

Näätä kirjoitti...

Jaa nyt ku ite luki niin kirotusvirheitä ainaki oli.:)

Kivasti aamulla kivisti roppaa ku repi ruhoa sängystä ylös.

LohiJii kirjoitti...

Sama täällä. Erityisesti keskiropisto ja pakarasektori muistuttavat itestään. Pitkästä aikaa tervettä pelkoa ilmassa ennen uponoorirullausta.