sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

UFC Sweden!

La 14.5.12

WE ARE LIVE!



Huh huh..Olihan ilta.
Tukholmassa tuli räntää vaakatasossa, mutta se ei menoa Globenissa haitannu. Tunnelma oli ihan mie-le-tön! OVP-remmi ei ulukonäkönsä puolesta ehkä mennyt ruåttalaisista muotikatalogipojista, mutta sveduja ja muita eurooppalaisia kannustettiin parhaamme mukaan, Sverige!-huutoihin ei sentään alennuttu. Yleisö oli tosiaan matseissa mahtavasti mukava, ja tapahtuman järjestelyt taattua amerikanmeininkiä. Pitää kokeilla joku tunnelmavideo yrittää laata bloginörteille.

Meikän uus idoli on kyllä Fight-of-the-Night-matsissa otellu cockneybritti Brad Pickett, iha mieletön ettiikkajäbä! Ja täytyy kyllä nostaa hattua Ruottin hyväkäytöksiselle kansalle, 90% härkäyleisö kattomassa häkkikukkotappelua kalijan kanssa, niin ei mitään ördäystä tai muuta karvanoppaelevistelyä es hallista massana poistuttaessa. Ei tainnu juuri järkkäreitä es olla. Hangloose-kuville ei starbat meijän kans päässy ku ei lattiatasolla oltu, ja aamupäivällä olleelle Tito Ortizin nimmarikeikalle iha järettömät jonot (paitsi PokeTee, jonka kans Jake Shields oli ängenny samaan kuvaan :D). Mutta sammaa ilimaa ollaan GSP:n, BJ:n, Titon, Ariannyn, Danan, Bruce Bufferin & Co kans hengitetty ja samalla vejetty mellanööliä ja makkaraa huippupaikoilla, ei paha Lauantai-ilta.:)

Harvinaislaatunen ei reenipostaus.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Uuuhh. Just katoin eventin ja hyviä matseja oli. Kuvasta päätellen teillä oli hyvät paikat. HYvältä kuulosti meteli ainaki päämatsissa ja varmaan auttaa tuo kova kannustus siinä että suomeenki eventti tulis.
Oliko jälkibileitä? Ostikko tribaalipaitoja pääkalloilla?

Näätä kirjoitti...

Hyvät paikat ja tunnelma oli ku Bundesliigapelissä, paitsi että lyötiin naamaan! :)

LohiJii kirjoitti...

Oli kyllä mahtava eventti. Komeita lukotuksia ja tyrmäyksiä. Pickettin työskentely oli periksiantamatonta!