keskiviikko 1. elokuuta 2012

Raksilan mäki

Ti 31.7.12


Tissin kuntoutus.


Ke 1.8.12


Juosten Raksilaan missä uimahallin takana oleva mäki 10 * iskien, päälle puitossa old-skuul mahat + selät ja juosten NA:lle, yht 1.5h.


NA:lla kuminauhaleuat, pena tangolla ja muutama kiekkaa for quality
         - 10+10 Side bend(molemmissa käsissä kahavakuula ja tehtiin kylykiä)
         - 40 Flutterkick (2-count) (selekä maasa ja jalakojen nostoa vuorotellen
         - 40 Mountain climber (punnerrusasennossa jalakojen saksaus vuorotellen)


Tännään kävin myös leikkauksen jäläkeisessä lääkärikontrollissa. Leikkauksesta nyt 5 viikkoa ja lekuri sano:"Pectoralis jänteet symmetriset, liikkuvuudet hyvät, lihasvoima ei vielä täysin palautunut, lihasmassa hävinnyt, isot arvet." No, itehän arvet teki.:D Toipuminen etenee siis hyvää vauhtia, mutta olihan se rain-check ku lääkäri korosti, että 3kk leikkauksen jäläkeen pitää malttaa ottaa hissusti, että jänteet ja varaosat kiinnittyy kunnolla. Täyspunnerrukset on esim. nounou. Ite arpi voi olla (ja onkin) vielä pitkään kipiä. 3kk jäläkeen sitten nousujohteista voimareeniä, 6kk jäläkeen vasta painimaan. Huoh.  

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

On se perhanan pitkä savotta. Jostakin pitäis ostaa pitkää pinnaa..

Tikitalk kirjoitti...

MWE:n jäsenellä se on äidinmaijosta saatu:)

Näätä kirjoitti...

Jooh...lusikalla ku on lahajoja miehelle annettu, niin ei auta ku vääntää. Oli kyllä tuo Kesäkuu paska kaiken kaikkiaan. V*ttu.

Onhan tuo 6kk ihan SAATANAN pitkä aika tämänikäselle miehelle olla pois matolta jos kisamielessä miettii...Eikä se oo pelekästään 6kk, vaan siihen päälle vielä "painikuntoutus" mattotuntien kautta. Mutta vielä jonain päivänä...:)