perjantai 19. lokakuuta 2012

Nyrkkeilytekniikka

Pe 19.10.12

Perheen urheilijan reenien aikaan 50minsaksi boksaileen pitkästä aikaa. MMAmikko veti, lämmöksi hyppynarua ja varjonyrkkeilyä, jonka jäläkeen pariteknikkaa mm. suoria ja koukkuja vartaloon sekä NHB-koukkuja. Kun ei kerenny sparraileen niin kävi mukavasta kevyestä jumpasta, ajattelin että pädeihin lyöminen on kuntoutusmielessäki hyväksi tissille.

Tänään tutkittiin plobplob-plussalekurin kans vähän nuita meikän pohkeitten/jalakapöytien kipujen mysteeriä. Eli tosiaan "pääpohelihasten" alla olevat lihakset (joku nuista "longuksista") käy ylikierroksilla, jolloin ne vetää ja kirraa jalakapöytää ja varpaita ylöspäin (nilikan liikelaajuuesta häviää 20%) ==> jalakapöytään tulee liikaa rasitusta ja pipi. Palijo oon tosiaan pohkeita venytelly, mutta katottiin nyt pohevenyttelyt ja -jumpat vielä tarkemmin läpi.  Näitä painetaan nyt se muutama kuukausi monta kertaa päivässä, ja toivotaan että paikat leppys. Pitää siis iltahuolloissa ottaa vielä enemmän fokusta nuihin...

Operoitu polovi on "kasassa", mutta on vanahaa sotavammaa ja kulumaa, otetaan vähän rustohormoonia peliin ja liikuntaa jatketaan kipujen rajoissa (TIETENKIN!).:D Nyrkkeillessä ei ollu kipuja. Polovet ollukki hyvänä ainaki viimesen vuojen. Bundesliigan futiskentille ei varmaan siis oo asiaa, mutta toivottavasti lääketiede kehittyy seuraavan 10-20v aikana niin että vois tehä litmaset.:)


Ei kommentteja: