sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Gi-tips

Su 4.11.12

Rafinhan seminaarin viimeset reenit.

Tekniikkana smounttia (japanese mount?), mountissa vejettiin kaverin päätä läjään samalla ku kiivettiin ylös, jane-fondat hallitun tiukkana koko ajan, armbaari jos ei lähe, nii vejettiin vastakkaisen käen kyynärpäästä ja SMUUUTHISTI mahan puolelta toiselle puolelle armbaar. Voi riipassa armbarin mös tuosta smountista "suoraan ylös".

Sitten sidestä ku haetaan kimuraa, napataan jannun käsi oman alle ja otetaan omalla käellä überkontrolli nappaamalla kaverin vyö kiinni ja liinat kiinni. Eli ite jurmotettaan kaverin vyöstä ja sen oma käsi siellä oman käen alla jumissa.  Tosi hyvä kontrol, siitä voi sitten manhandlata armbarin, monsonin tai jannun käet täyteen solomuun.

Loppuun paineja iliman repimisiä, pyrkiin taas hakeen seminaarin tekuja, eli bersbanoa, sisäreisikaatoa ja tuota vyökontrollia. Ihan hyvälle maistuu mattopaini giinki kans ku tullu nyt vähän mattotunteja alle, jotain ajatusta on pelissä. Jatkossa sitten pystyä palijo ku kalenterit suo. Nyt annetaan ropalle ens viikolla lepiä, pikku kivistyksiä mm.vasemmassa takareijessä joku venähys plääh. Nomutta aina iloisen Rafin terveiset bloginörteille: "Make friends, good energy and enjoy life!":)

PS: OVP:n nuorisoketju oli raapinu kasan mitaleja Äänekoskelta. OSS pojille!

3 kommenttia:

Härmä kirjoitti...

Tuo vyö/labelkontrolli oli kyllä ihan loistava tekniikka :)

Härmä kirjoitti...

Nyt muuten voi sanoa että JUMITTAA :)

Tikitalk kirjoitti...

Rafi on asian ytimessä!!