perjantai 28. joulukuuta 2012

Nyrkkeily

Pe 28.12.12

Sorvailun päälle Perjantain nyrkkeilyyn kamppailukiimaa poistamaan, maestrona ite Mänitsö. 4 jamppaa reeneissä, alakuun lämmöt jonka päälle puolisen tuntia 1minsan kierroilla mm. väistöjä ja tuplahyökkkäyksiä. Mänitsön koutsauksessa on semmosta Greg-Jacksonmaista pehemiää otetta, tsemppas muaki heti alakuun että "äijjä vois mennä kyllä parturiin ja ootko huomannu että sulla on maha kasvanu". Ite nyrkkeilyn suorittamiseen sai sitte palautetta vähän suoremmin.:)

Loppuun vajaa puolit tuntia 3min (!) sparreja.
UUUUUU-UUUUH ku otti keuhkoon! Alun tekniikkaosuudessa pojat mäiski semmosia pommeja, että alako vähä hirvittään, mutta sparrit meni ihan ok ja sai suorituksiaki. Poloven takia ei mitää turhaa hyppäämistä, vaan paketti kasaan, siihen ottaa kopit ja vastahyökkää. Hyvä laiskan miehen strategia.

Loppuun heilumista ja niskat. Polovi kesti ok, oliha_mukavaa.

2 kommenttia:

Tupoksen Couture kirjoitti...

No niiin!!! Siellä on käyty vetää todellista miesetn kamppailua, kyllä mää kaikkia kamppailulajeja arvostan. Mutta on tuo nyrkkeily jotenkin niin RAAKA laji, että oksat pois.

Mänitsö tuumi mullekin viimeksi, että "kyllä kai nää jo sata kilua painat?" ja "mitä järkiä siinä puntin nostosssa on?" :D Vaan en uskaltanu sanua takas, että " mies on ku sillin ruoto ja selässä lukkee pohojolan voima"... sehän olisi lyöny nukkumatin kylään:D

Näätä kirjoitti...

Joo sen rustoruoto on kyllä tappava ase. Jos on kyllästynyt elämäänsä ja haluaa oikiasti epämukavuusalueelle, niin ottaa Mänitsön kans Muay Thai-sparria...pelekät MT-alakulämmöt sen kans on pelottavaa. Niin eleetöntä ja smuuthia ihimisen silipomista että..:D