keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Töitte jäläkeen ja WAR MWE!

Ke 9.1.13

Huono poloviviikko, kaivoksella jomottaa koko ajan...:(
Mutta nätti liike on lääke, heti töitten päälle joele hiihtämään lämmöksi n. puoli tuntia, josta NA:tikalla ja siellä heilumiset.

- Trusterit 10*20kg, 10*30kg, 10*40kg, 10*50kg, 10*60kg, 3*70kg
- GSP recovery takareijet 3*10
- Rengassettiä
   * 2*5 Skin-the-kat
   * 3*5 Aukasu+dippi
   * 3*5 Pecdek-siivet kuminauhalla
   * 2*n.8 false-grip-leuat

Trusterit diisseliä, puuttu terävyys, joten 70kg loppu ku seinään. Leikatun jalan takareisi on tooosi palijo heikompi ku "terveen" jalan, sieltä on otettu se eturistisiteen varaosa ja pala voimmaa kans ja oon varmaan kompensoinu vuosikausia takareiskaa muilla jalan lihaksilla..?


Sitte.


'Emeerican tyyliin nimetty Maikkula Work Ethic eli MWE:hän on ympäri Suomea levinneiden nuorten bloginörttien urheiluseura, joita yhistää yhteinen ja urheiluntäyteinen lapsuus ja nuoruus yhessä Oulun huudeizsa. Tavallisten suomalaisten työläisperheiden poikia, joiden kotona riitti rakkautta ja ruokaa...mutta ruoka tarjoiltiin puulusikalla. Ja kun kenellekkään MWE:n jäsenelle ei ole suotu erinäistä älyllistä tai fyysistä lahajakkuutta, niin TÖITÄ ON AINA PITÄNY TEHÄ jokkaisella elämänalueella, että etteenpäin on päässy. Ja aina on jotenki pärjätty.

Tämä nöyrän ja pitkäjänteisen työn periaate on myös MWE:n reenifilofian kovin ydin. Laji kuin laji, niin perkele se pitää painaa töitä päivästä toiseen, jotta edes jonkinlaisia tuloksia tulee. Kitisemällä tai poppakonsteilla ei saa elämässä mittään. Turpaan tulee tulemaan nyt ja jatkossa, mutta tossua toisen etteen ja hikipisaroiden siivittämänä ettepäi!

Tänä viikkona järjestetään Crossfit Winter War (= Crossfitin Suomen Mestaruuskisat) karsinnat. Myös MWE:n työhevoset TikiKoija ja YTY ovat astumassa lauteille, mikäli viime aikojen vaivat mahollistavat. Olen tuntenut kaikki herrat yli 30:n vuojen ajan. Joten uskaltanen toeta, että heiltä ei ehkä Suomen Ennätys-tuloksia karsinnoissa kannata oottaa, mutta sen voin luvata, että jahka pojat kisa-areenalle astuvat...siellä ANNETAAN KAIKKI MITÄ MIEHISTÄ LÄHTEE!

ÖI-ÖI-ÖI-MWE! :D




2 kommenttia:

Koija kirjoitti...

Täähän oli ku wikipedia artikkeli MWE:stä :D

Tikitalk kirjoitti...

Tippa linssissä:)