tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lumityöt + KP + Calisthenics

Su 10.3.13

Koija&Co:n kans parin tunnin kattolumityö AMRAP. Mieletön muje ja kylet muistutti olemassaolostaan. Polovi ihan ok ku touhus koko päivän.

---------------
Ma 11.3.13

Aamusta 20min kuntopyörä inc. 4min intervalli (30s-30s). Kuntopyörä on mallia sota-aika, niin penkistä loppuu sääjöt ja on turhan matalalla, niin jalan liikerata on vähän turhan vajaa. Pitää alakaa miettiin jotain soveltamista...

-------------
Ti 12.3.13

Aamusta 20min kuntopyörä inc. 4min intervalli (30s-30s)

Illasta perheen urheilijan reenien ohessa tunnin setti telinevoimistelu+kehonpainoilua hitaasti kiihyttäen ja skaalaillen: Rengasdipit&-punnerruksert, käsiseisonnat kahavoilta, KSPt, wall-climbit, sillat, scin-the-catit, back-lever, lippu, T2B, vaa'at, askelkyykky, takareiskaa ja yleensä keskivartaloa ym.

Paska jalaka elää kyllä omaa elämäänsä esim. vaaoissa, saa kyllä hakea tuntumaa koipeen. Välillä suht hyviä hetkiä poloven kans, välillä masentavan paskoja. Loppuelämän murhenäytelmähän tämä on. Tuntuu vaan turhan kovalta "rangaistukselta" hikinarkkarille.:(

3 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Tuntuu vaan turhan kovalta "rangaistukselta" hikinarkkarille.:(


Ja se sauvakävelijä elääkin vielä pitempään ja säilyttää liikuntakyvyn viimeiseen askeleeseen :D

Tikitalk kirjoitti...

Ei ei Jlinde! Sauvakävelijä ei tee virallisten liikuntasuositusten mukaisesti voimaharjoittelua tarpeeksi, jonka vuoksi liukastuessaan murtaa "osteoporoosi" lonkan ja jää sänkyyn vangiksi eikä näin ollen elä pitkään:)

jlindenwood kirjoitti...

Aivan, tuo oli hyvä veto :)