lauantai 8. kesäkuuta 2013

117km

La 8.6.13

Iltapäivästä vaseliinit anukseen sekä säkkeihin ja kohti starttipaikkaa.

Tuupattiin kahen kaverin kans pitemmälle lenkille, tarkotus oli ajjaa 100 kilsaa Muhoksen kautta Ylikiiminkiin jne, mutta Päivärinteen kohalla iski semmosen ukkos- ja raemyrskyn niskaan että oksat pois! Joka paikka märäksi ja otettiin pikku tuumaustauko, mutta meleko horkan heitti äkkiä päälle, joten äkkiä takas satulaan. Katottiin vähän piliviä ja myrsky ois jatkunu Ylikiimingin suunnalla, niin otettiin suunta kohti Etelää, ja naputettiin Muhos - Tyrnävä - Kempele - Oulu-akselia loppupätkä. Usiampi kymmenen kilsaa hoonattiin satteessa.

Zeppelin Mäkkärillä otettiin tankkaustauko, ja pari muun pikku paussin kans 101km keskinopeudella 27km/h. Vauhti ois voinu olla kovempikin, mutta yhen taistelijan reijet alako ramppaileen niin ajettiin Oulun seudun pätkät suht rauhallisesti. Keli suosi Etelänlenkillä, vesisatteessa lämpötila oli +14C ja meinas tosiaan palella seisoskellessa, mutta polokiessa no problem. Mulla tuli koko retki tosi kevyesti, jalat pyöri ja pyörä pelas ku unelma! Rullas kyllä tosi nätisti ja kovemmat rengaspaineet sopi maantielle erinomaisesti. Lenkin jäläkeen sauna ja palautuminen ala Lidl.

Yhteensä siirtyminisineen 117km (jaketotal 563km).
Olipa mukava reeni ja maakuntamatka. Kaverilla oli sykemittari ja alle 140 mentiin loppukiriä lukuunottamatta. Näitä lissää...


4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Madness!

Vejittekö zeppelinin mäkkärillä bigmac mealit sekä nugetit ja takas satulaan parin fartin kera?

Näätä kirjoitti...

Joo Bic Mac meal + burgeri kahavilla. Ei lähteny fartit ku oli vaseliinituppo.:)

Iltapalaksi sitte x birraa, parit litukkapihiviburgerit, parit bratikat ja litukan eineshenkiset ribzit.

Tikitalk kirjoitti...

Nyt alakaa olemaan pyörälenkkien pituudet kohillaan! Itelläki himottas vetää pari pitkää lenkkiä kesän aikana ku noissa pääsee ylittään itteä = endorfiinit!!

Koija kirjoitti...

Makiaa! Meikä haluaa kanssa mestoille mukana, kuhan kerkiäis. :/