lauantai 10. elokuuta 2013

Leuanveon SM

La 10.8.13

Leukoja oon nyt kevvään ja kesän vejelly suht palijo, mutta iliman mitään spesiaalimpaa "ohojelmaa". Ja kun polovi-invana ei osallistuta paini- ym. kisoihin, niin suunta kävi kohti Kiiminkipäiviä ja toistoleuanveon-SM-kisoja. Väkeä oli taas ihana helevetisti niin katsomossa kuin kissaajissa. Punnituksen ja sääntöpalaverin jäläkeen läpyläpyt MWE-possen kans ja diisseliä lämpimäksi perusnilikutuksilla ja muutamilla yksittäisillä leuoilla.


Ihan hyvillä fiiliksillä lauteille, missä vejin tiukoilla toistoilla PB:n eli 23 toistoa ja sijotukseksi SM6. Yhteensä vejin 26 toistoa, mutta alakukiimassa en oottanu "vedä"-komentoa ja siitä tuli yks hylsy, sekä kaks hylsyä tuli jostain. Pikkusen "paremmalla" tekniikalla (= pikku kipillä sääntöjen puitteissa) olis ollu saumoja muutamaan lisätoistoon, mutta ite suorituksessa väännön loppuessa veot loppu kuin seinään. Sarjojen kärkimiehet ja -naiset oli kyllä omaa luokkaansa, hurjia tuloksia.

Ihan tyytyväinen oon suoritukseen, vuosi sitten leukoja meni NOLLA ku tissi roikku navan korkeuella...20:tä lähin hakkeen, mutta kyllä harmittaa ku mitalisija ois ollu 3 toiston päässä ja SM4-sija yhen toiston päässä...Mutta kisafiilis ja -jännitys on kyllä mukavaa suolaa, unohtupa tuo jatkuva polovisärky hetkeksi. :)




4 kommenttia:

Tupoksen Couture kirjoitti...

Hatun nosto jälleen kerran lähtee täältä. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Tupoksen Couture kirjoitti...

Näkyy kuvaan päässeen myös itse mister leuka koivisto

Tikitalk kirjoitti...

Toinen hylsy tuli ku varpaan kynsi hipas pleksiä:(

K-O-V-A suoritus varsinki ku se on tehty tiukalla standardilla kisoissa.

Rispect!

Suden Pullistus kirjoitti...

Hyvä näätä!