lauantai 24. marraskuuta 2007

Painonnoston salikisat

La 24.11.07

Seura järjestää säännöllisesti painonnoston salikisoja ja eihän sitä voinut jo usiamman kuukauen reenamisella niistä kieltäytyä. Elämäni ekassa painonnostokisassa painoa mulla oli 86.7kg.

Tempauksessa tuli ajatushärö, yrityksia olikin vain 3 per nostaja eikä "saa nostaa niinkaun kun ei enää nouse". Eli aloitin liian pienellä painolla / viimenen paino oli liian pieni. 50kg, 60kg ja 65kg tuli kevyesti, eikä tuomaristo antanut enää kokeilla enempää.:) Kaikki nostot tuli kyykyn kautta ja oli ihan ok nostoja kisanostoiksi, reeneissä meni tiistaina 70kg ja ois siis huvitanut kokeilla nyt enempää. Tekniikka pysyi mielestäni hyvin kasassa, yksään nosto ei jäänyt vajaaksi tai mennyt yli ja tuli tosiaan kyykkynostona.

Työnnössä 80kg iisisti, toinen nosto oli 90kg joka hylättiin äänin 2-1 kun tuli käsillä punnerrusta. "Polokasu" jäi tuhunuksi. Viimeisellä nostolla 90kg meni kuitenkin mukavasti kun polokasin kunnolla. Rinnalle tulee hyvin, mutta tuota työntövaihetta pitää reenata ja opetella se saksaaminen, että saa romuja pään yläpuolelle.

Mukavaa oli, vaikka tempaus jäikin vähän harmittamaan. Seuraavissa kisoissa tsekataan kehitys ja nostetaan toivottavasti hiukan enemmän. Kisoissa harmaatukkaset vanahat patut ja +10v nuoret nostivat samalla lavalla, mikä oli ihan hauskaa.

1 kommentti:

Marko Suomi kirjoitti...

Hienoa että lähdit heti mukaan kisaamaan!!