torstai 24. tammikuuta 2008

Tekniikkaherätys

To 24.1.08

Edelleen tekniikkaa.

Raaka veto + 2 vetoa polovien päältä 40kg:lla, toistoja todella paljon => käytännössä oli tarkoitus vaan hypätä ylöspäin, jolloin lantiosta tulis voima ja painot menis suoraan ylöspäin. Tuolla korjattas nykyistä tekniikkavirhettä (menee pikku "koukulla", ja työnnän painopisteen eteen). Painot tuli välillä vielä vähän eteen, mutta hokasin tuon idean!

Alakuveossa myös hieman muutoksia, jalakaterien asento hieman erilaiseksi, jolloin saa mahan jalkojen väliin ja nosto lähtee helpommin suoraan ylös. Käet rentona ja painoa eteen enemmän lähössä. Enemmän pitää tietyssä vaiheessa nostaa vielä selällä, jolloin veto suoraan ylöspäin ilman kaarteluja. (Toim. huom. vahva selekä on kuulema must painonnostossa).:)

Työnnössä sama homma vetovaiheessa kuin tempauksessa, räjähtävää ja rentoa "hyppyä" ja samaikaista vetoa ylöspäin, ainoastaan oteleveys kaposampi. Lisäksi tunattiin ylöstyönnön asentoa. Toistoja 40kg:lla taas palijo.

Luulin jo loppuvuodesta, että tekniikka ois es kutakuinki kohillaan, mutta höpöhöpö.:D Räjähtävästi ja veto loppuun asti ennnen allemenoa, muuten ei rauta liiku. Mutta, paperilla tiedän TAAS miten nostaa, nyt vaan homma lihasmuistiin = Reeniä reeniä!
Tuntu kyllä hyvälle teknisesti onnistuneet nostot. Rauta ei silloin paina.

Ei kommentteja: