sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Franin jäläkilöylyjä

Su 29.3.09

Telinevoimisteluihin ei päässy, niin riipaseva Fräni sen sijjaan.
Lämpö ~15min ja sitte piinkova "Fran"

21-19-15
Truster 40kg
Kippileuat

noin 6min seinäkellosta.
Ihan järkyttävä reeni. Ihan gaamee.
Ekat trusterit ja leuat putkeen, vähä happi, sitte trusterit kahessa osassa ja leaut tais olla kans, viimesessä molemmat 3*5 toistoa. Tunnin lyö pumppu tuon setin jäläkeen.

Offtopic, ei helevetti. Taas Oulun poikain rumat naamat oli kansallisessa töllössä primetime aikaan. Ja kommentit tuplavokkaaleilla, tietysti. :D

7 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Tuo fräni on kyllä ihan sairas treeni. Tekee mieli jokakerta luovuttaa kesken tai ainaki lyhentää sarjoja. Eniten tuo kehittää mun mielestä päätä:) Tuossa ois vissiin tarkoitus tehdä putkeen treeni läpi, mutta onko parempi pitää esim. 20 sekunnin tauko sarjojen välissä vai vängällä vääntää alussa jumiin ja lopussa pilkkoa sarjoja??

Näätä oli elementissään Brasalippujen kanssa cornermäninä!! Hyvät oli matsit ja varsinki ammattilaismatsit näytti lajinluonteen aika hyvin. On se jefu turvallinen laji verrattuna vapariin ku siinä on sentään kypärät päässä!!

Suden Pullistus kirjoitti...

Näätäki bongattu neloselta! Hiki näky ehkä tuleen paitaan

Suden Pullistus kirjoitti...

Katoin tuota Frania youtubesta ja meinas laatat tulla pelkästä katsomisesta. Ilmeisesti yleisempi on 21-15-9? Aivan hullua hapotusta varmasti, mutta alakaa itteeki kiinnostamaan ku ei ois haittaa vaikka ois parempi cardio

Näätä kirjoitti...

Tarkotushan ois vettää Fran iliman taukoa kaasu pohojassa aikaa vastaan, mutta ei oo vielä tauoitta onnistunut. Ja mitä kovemmassa iskussa ite on, sitä pahemmalta se tuntuu joka kerta. Ja on todellakin päästä kiinni, tietää että leukoja menee ku vaan vetelee ja syö maitohapon tuskaa. Pelottavimpia treenejä. :)

Oli hyvät setit kyllä. Harmi ettei kerenny pahemmin bongailla ja bondailla.

Mikä Tikitalkin isku?

Näätä kirjoitti...

Eikö joo niin taitaaki olla 21-15-9 perusjako. Nyt tein josain syystä 21 miinus 3 sarjoilla. Ihimettelinki että eikö 6 minsan aika parantunu edellisestä kerrasta (sillonki 6min ja otin kunnon huilin) vaikka nyt sain vejettyä paremmin. Oli siis pitemmät sarjat nyt. :) Bleargh

Tikitalk kirjoitti...

Hyvää settiä puskee näädältä. Laita vaan noita linkkejä harjotuksista jos vaan on. Taitaa olla aika yleistä lajivoiman harjoittelussa 60s työtä?

Oma terveystilanne on kysymysmerkki:) Niskat ja olkapää tuntuu suht hyvältä, mutta nyt sen näkee ku "Opsin leiri alkaa huomenna". Taitaa olla 16 treenit 14 päivän aikana. Saapa nähä monetko treenit pappa pystyy vetämään:) Ainaki tarkanmarkan miehenä yritetään lähtökohtaisesti osallistua kaikkiin..

Eli Näädän aamutreenit saa odottaa vielä ainaki muutaman viikon (taktista venkoilua).

Näätä kirjoitti...

60 sekkaa työtä? Tuossa grappler's circuitissa on 60 sekan tauko ku kaikki 7 liikettä on vejetty putkeen..

Ainaki Ross Enamaitti (gurko, www.rosstraining.com) kehottaa ottelijaa treenaan monesti eräpituuksien mukaan, esim:
- 30s työtä täsyiä (vaikka säkkiä)
- väliin 30s aktiivista työtä (vaikka haarahyppy)
- ja taas 30s työtä täysiä
ja tätä yht. 3min ajan eli tuo simuolois errää, välillä mennään kaasu pohojassa ja välillä huilataan.

höhö, tässä mitään valamentajia tarvi ku on coaching by internet. :)