perjantai 6. maaliskuuta 2009

Käsijumppa

Pe 6.3.09

Vasen eturystynen hieman eilisestä turvoksissa, muttei haitannut menoa.

Aikaa vastaan:
- 25 toistoa käsiseisontapunn. (10-5-4-2-2-2)
- 50 toistoa sumomave+korkea veto 40kg
- 50 toistoa dippi (10-10-10-10-10)
- 75 toistoa punnerrus (10-10-10-10- ja loppu tais olla vitosia)
- 30 toistoa leukoja 20kg (12kpl 20kg:lla, loput 18 kippileukaa)

18 min.
Leuat oli tarkostus tehä 30*20kg, mutta meni ykkösten tekemiseksi 10:nen jäläkeen niin vaihoin kippeihin suosiolla ettei mee koko päivää. Kardiopuolella ei ongelmaa, mutta käsistä hyyty veto.

Loppuun askelkyykkyjä 40kg ja kirnupiimää tangolla ja parilla kiekolla.

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Saakelin jumppakärpänen ku pystyy tekemään tommosia käsilläseisontapunnerruksia! Näyttää kyllä tämmösen paskan cardion omaavana aika hulluilta nuo jotku sarjat.

näihin kuviin ja tunnelmiin..

Näätä kirjoitti...

No siis vaikka kirjotin, että kardiopuolella ei ongelmaa niin eihä sitä pumpusta/keuhkoista kerenny hyytyä ku hyyty käsistä eka eikä pystyny runttaamaan..

Semmoset crossfit-runtit missä o palijo jalakapainoitteisia liikkeitä (trusteri, kyykky, yleisliike jne) on kyllä mmmahtavan kauheita.

Jumppakärpäs-liikkeet o aina tekniikkaa. Jos ommaa vähänkään maikkulapihapeli-geeniä (= perustaitotaso saavutetaan lajissa ku lajissa, huippua ei missään) nii ei oo hankalia. Pittää vaan opetella. ;)

Suden Pullistus kirjoitti...

Näin se on, mulla pitäis mennä jo perheen tuomalla kokemuksella kaikki voimisteluliikkeet, mutta onneks just mulle laitettiin jo äidin kohdussa se rautakanki selkärangan tilalle.

Crossfitistä tuli mieleen, että missä sun merkinnät viimeajoilta kahvakuulan suhteen? Bongasin nettietsivänä jostain kahvakuulasivuilta että olit jotain enkkoja jossain tehny?

Tässä myös muuten mietiskelin yhen kalijan nousuhuumassa että maikkulan pihapelijätkistä jokainen mun tietääkseni puuhastelee jonkinlaisten reenien parissa vieläki, eli ihan hyödyttömät väännöt ei ollu. Ja oha niiltä pahamaineisilta huudeilta saatu kasvatatteua yks Veikkausliigajyräkin :)

Näätä kirjoitti...

Höhö, no ne tulokset tehty tosiaan vuosi sitten 16kg kuulalla ja vajavaisella tekniikalla. Tulokset ei hääppösiä, mutta meni silti 10min setit joka lajia mistä olin yllättyny.

Tällä hetkellä meijän perheessä emäntä on skyygelmeister. Ite ku pääsen nyt arkiaamusin ennen töitä jumppaan niin "ei tarvi" kotona treenata, mihin skyygelit o hyvät, ja siksi ei oo tullu kuulailtua.

Sitte ku lumet sullaa ja ulukoreenikausi alakaa nii geishapallerot liittyy auton takakontin kalustoon ja tiiossa on kuntopiirihetkiä anoppilan ja kotihuudin tiluksilla.

Eikö se laihempi Puuvaha-velijes palannu divarikarkeloihin kotikonnuille?