torstai 5. maaliskuuta 2009

Uuet byysat

To 5.3.09

Ihkut reeni-tykit (= pitkät kalsarit) sano sopimuksen irti, mutta ei hättää. Kesportin alennuskorissa naisten (!) XXL-kokoset jumppastretsi-housut -60% => ostin heti. Oli aamulla sparreissa jalassa, üübergut! Pittää lämpimänä, ei pala jalat matosta, tiukat eikä oo vetoketjuja haittona triangelissa. :)

3 jannua nujuamassa, alakuun 1min kierroilla painia n.20 min. Myös jokunen mattoerä. Sitten C-vaparisparria 1.5min kierrolla. Yhteensä tunnin jäläkeen oli tankki tyhyjä. Loppuun perusniskat. Sparri kulukee ihan jees. Aamulla väsytti sikana, mutta herätys tuli.

Ke 4.3.09

Painoliivin kans oltiin lämimässä, niin yhtäkkiä huomasin että yks paino oli lavahtanu lahkeeseen. Liivi hajos prkl. Oon jo aiemmin joutunu tukemaan joitain saumoja jeesusteipillä, mutta nyt pittää doupata joka painotasku. Eikä ole es kovassa rynkytyksessä ollut. Saa nähä miten jaksaa kesän ulukojumppailuihin asti.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Mitä, taitaa Näätä olla semmonen tekstiiliurheilija. Uuvet pyysät ja kaikkee.. Kohta on Tapoutin camohousut usiammalla pääkallon kuvalla jalassa ja Extreme Couture merkkiset Randyn tekokaalikorvat päässä!

Anonyymi kirjoitti...

Heheheh.. "RC-merkkiset tekokaalikorovat päässä". :)

Näätä kirjoitti...

Höhö.:)

Jos Black Horsen hennatatuoijut pitkät kalsarit ja Varustelekan viien euron Bundeswehr-verkkarit on wannabe-MMA-skenen viileimpiä varusteita niin sitten.
Kukkiksetki löytyy, mutta Randyn lapioihin on vielä matkaa..