maanantai 2. maaliskuuta 2009

Trusteria

Ma 2.3.09

Usiampi päivä tunturissa, niin tuli törpöttelyjen lisäksi ihan skimbailtua. Eli normilihashuollot nolla, mutta laskettelu otti mukavasti reisiin ku veteli menemään. Aika kovia staattisia pitoja tuli ku jäläkikasvu kylessä valutteli taikanapilla alas ja naruhissit kävi grippireenistä myös. Mutta sen huomas, ettei ennää räkänokkien päät käänny yksittäisellä haara- tai twisterihypyllä. Perkeleen teinitukkahipit, ne oli aikonaan kovia temppuja 2-metrisillä rossingnolleilla buahaha. :)

Punttiksella nopia:

Trusteri 5*50kg, 5*60kg, 5*70kg, 5*60kg, 5*60kg
Pennaa 60kg:llä
Dipit
Voimapyörä poloviltaan
Kuminauhalla olokapäät

Olokapää-alue ei kyllä tykänny dippailusta, niin jätimpä suuremmat puristelut tekemättä. Trusteri (siis etukykky josta työnnetään suorille käsille) tuntu kyllä nussakalle. Yleensä tämä on ollu mulla vaan jonkun crossfit-jumpan piinallisimpia ossuuksia pitkillä sarjoilla, mutta ompa "voimaliikkeenä" kyllä hjyvä..

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Ei twisteri tai haarahyppy ollu ees maikkulassa meijän takapihan mäessä kovia sanoja. Nuppi veti laudalla Method Airin ja sillä sitä vasta sai ritsat kuumiksi!

Näätä kirjoitti...

Höhö, no niin just nuita "nosegräbejä" sun muita lautatemppuja joista ei erota millo tehhään temppu ja millo vaan horjuttiin.

Toista oli 80-luvulla ku luokkaretkellä JOILLAIN tuli kusi housuun ja sen jäläkeen iskettiin Pudiksen Alpeille auraamaan ja heittään haarahyppyä. :D

Tikitalk kirjoitti...

Komppaan näätää täysin. Nykyajan lautailijat istuu rampin juurella lökäpösyillä ja katselee tyttöjä jo 10-vuotiana. Toista se oli 80-luvulla ku aamulla vedettiin munalakki tupsupipon alle ja lähettiin mettärinteille hyppimään dafeja, aasinpotkuja ja twistereitä neonhaalareissa!! Ehkä kusin ehkä en so not:)

Mitenkähän sais niskat painikuntoon taas. On nimittäin burana-mobilat kuurit vedetty muutamaan kertaan ja ei hyvältä näytä:(

Näätä kirjoitti...

Höhö, legendaarista. :D

Siis hyvvään niskan "perusjumiin" ei taija auttaa ku tuo burana, kevyt liikuttelu ja pikku huili. Sitte ku alakaa taas skullaamaan niin niskareeniä kehhiin. (otta mattoon ja rullailua, takaraivo mattoon ja sillasta rullailua, käsillä voi keventää. Lisäksi painijanvallaa ja parettain voi kans niskailla)

Pari kertaa mulla on pamahtanu niska+ranka sparrinmutkassa semmoseen jumiin, että ei oikiasti pää seuraavana päivänä taipunu. Työterkkarilta plob-plob-plussapisteet ja OMT-terapeutille, joka avas linkkuun menneitä nikamia rutinan kanssa.