torstai 18. kesäkuuta 2009

Cooper I

To 18.6.09

Päätettiin vetästä Härkösen kans kesän eka Cooperin testi aika ex tempore, tulos 2950m.

Hiukan harmittaa, 3000m oli tavoite. Ehkä hiukan perusteellisemmat lämmöt 11C:n kesäsäässä ja kovempi alotus ois tarvittu. Tai sitten enemmän juoksua muutaman kevyen lenkin sijasta.:) Nooh, nuo lämmittelyt meni lastenlikkailun sivussa...Silti juoksin ihan perstuntumalla sen kummemmin kierrosaikoja laskematta ja lopussa oli fiilis, että ei juuri kovempaa ois päässy.

Eli sillo o ollu hyvä reeni.

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Henkinen 50m jäi siis uupumaan. On se silti kova tulos. Ittekki pitäis käyvä koittamassa taas tuota ku viimeks kuukausi sitten. Uskon ja toivon että pieni lenkkeily ois tuonu ainaki 100m lissää

Tikitalk kirjoitti...

Jätkä on samassa Coopperi kunnossa ku minäki. Kyllä tuo 3000m menee ku on sopiva vetoapu varmasti.

Hyvät juhannukset!

Näätä kirjoitti...

Joo, ei oo 3k ongelma ens kerralla. Ei tosiaan "juoksemalla juoksua" käytännössä yhtään nyt takana. Tikitalkin kans saatas varmaan ulumalamaiset tulokset jos juostas kimpassa.
Reilu kymmenen vuotta ja kymmenen kilua sitte intissä meni 3200 ja risat, mutta oon mielestäni nyt paremassa "overall"-kunnossa. :)

Mikä Tikitalkin jalan ja urheilemattoman päänupin isku?

Kylymät Jussit.

Tikitalk kirjoitti...

Mangneettikuvauksia odotellessa ja jääpussi perseessä hajoilen. Ennusti, että takareisi ois revenny jostain istuinkyhmystä --> puukkoa, mutta pitää varmistaa kuitenki selviäiskö säikähdyksellä eli revähtymällä?? Oli muuten samalle lääkärille menossa tuttu subbarimieski:)

Yläkroppaa pitää yrittää tehdä ensviikosta lähtien ku pää ei kestä löhöämistä pitkään.

t: PaHi