keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Fran

Ke 2.9.09

"Fran"
Toistot 21-15-9 aikaa vastaan
- Trusteri 42.5kg (voimatyöntö)
- Leuat

Aika 5:36

Eka kiekalla molemmat liikkeet putkeen, tokassa trusterissa alako sarjojen pätkiminen ja puuskutustauot, kuten vikassa trustereissaki. Leuat putkeen koko ajan. Pakko oli vaan huilia välissä, on se vaan hirviä reeni. En tiiä oisko ajan kannalta parempi jos tekis "rauhassa" ja hakis yhtenäisiä settejä, vai vettää sykkeellä ja hyvällä floulla jollo liike on sujuvaa, mutta pitää huilia välillä..?

Oikean jalan säären ja poloven lihassäiekeitten-hässäkkä-yhteyskohassa on revähys. Lääkäri käski ottaa pari viikkoa taukoa vääntelystä, mutta trusteroinnissa ei tuntunu. Jännä vaan vaikka 3 päivää huilinu ja vaam kevyesti pyöräilly, niin silti tuntuu kisat vielä jäsenissä. Kovvaa on tullu revittyä lauantaina. :)

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

On se kova Frani-mies. Itte näkisin että yrittää pitää just sen floun ennemmin kuin rauhallinen tahti alsta asti. Luulisin että tuolleen kehittyiskin paremmin kun tottuu kovaan tahtiin.

Se on liekkö se kisa-adrenaliini joka saa aikaa reenejä kovemmat repimiset ja palautuminen on pitkää. Oon oottanu kieli pitkällä että millon sun matsit tulee tonne youtuben kanavalle

Näätä kirjoitti...

Joo, mahd. täysiä vaan.:) Fränin aikaa varmaan sais parannettua hyvin kohennetulla reenillä, mutta kivempi käyttää sitä kunto+päänkesto-indikaattorina sillo tällö. Paperilla reeni on NIIN heleppo, mutta ei vaan gutsit antanu tänä aamulla periksi, oli pakko nojata poloviin trusterien välillä ja haukkoa happia. Leuat tosiaan saa runtattua putkeen.

Niillä tais olla yks kamera, ja kolomella matolla matsit käynnissä koko ajan niin ei varmaan oo kaikkia matseja kuvattu..

Tikitalk kirjoitti...

Jos rauhallisesti vetää liikkeitä niin se stoppi tulee helpommin ku temmolla. Noin 45 sekunnin jälkeen ne lihat menee kuitenki hapoille, että se on ihan sama millä tahdilla teet niin raajat ei toimi:)

Vanhamies ei palaudu kisoista! Hyvä, että säilyit kuitenki suht ehjänä.