perjantai 2. lokakuuta 2009

Päiväkahavit

Pe 2.10.09

Päivällä aukes tunnin sloti reenille, suunnitelmissa ollu tehä juoksulenkki tällä viikolla mutta ku pötsi oli dumpattu täyteen vajjaa tunti aikasemmin nii ei pystyny, pyörällä lähigaimilla junppaan:

- Etukyykky pohojalta 5*70kg, 5*80kg, 5*90kg, 3*100kg, 5*90kg
- Pena 8*80kg, 8*80kg

Puoli tuntia mitä jumppasin niin siinä aikana personal raineri koutsas kolomia nuorta jätkää, ei vittu mitä tuubaa. Kerkesivät hieroa OJENTAJALIIKE KÄSIPAINOLLA ja KULUMASOTU KÄSIPAINOLLA tekniikkaa sen koko puoli tuntisen. Sitte tuli perusscheissea millä jaolla lihasryhymät pittää reenata. Ootin että millo se kieltää portaittenkävelyn takareisiojennuslaitteen jäläkeisenä päivänä...:/ Ois vaikka kyykkäyttäny pelekällä tangolla ja veättäany avustetettuja leukoja niin ois aika käytetty ehkä tehokkaammiin...Mutta mutta, jokkainen tyylillään. Ja iltapäiväreenin kauhu on aina ku näkkee normisalijamppaa, mikä vittu se on että pittää kuunnella sitä Kirkaa mp3:sesta ku välttelee vappaita painoja ja edelleen saan pitkiä katseita superhikisellä tykit+kolitsit+Umbro kolitsi from the 80s reenilookillani..:)

7 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Se on siellä oulusa ku ei tajuta noiden oikiasti hienojen kolitsien päälle! Tuuppa tänne helsinkiin nii tulee sitä rispektiä!

Kaiken lisäksi esim. ne leuat on paljon luonnollisempia oppia tekemään ku joku käsipaino-ojentaja prkl

Tikitalk kirjoitti...

Nykypäivän salilla ei hikeä hyvällä katella!! Personal raineri teettää liikkeitä, joista pojat tykkää. Kehityksestä viis.

80-luvulla riitti, että sai "mainoserppa" versut ja hallihousut niin treenit kulki:)

Näätä kirjoitti...

Höhö, uusien hallihousujen ja näppylähanskojen voimalla pyörällä reeneihin.:)

Tuo tavan tallaajille suotettävä kuntosali- ja sauvakävelybullschait on niin berberistä..Parempihan se on ku ei mittään, mutta miksi käyttää 2 tuntia hiettömänä oikiasti 20 minsan reeniin? Ja hieroa erikseen joka ikinen pc-lihas että näyttää pinkeeltä.:D
Kärjistettynä penatulos o 200kg ja hauberit ku joulukinkut, mutta tuskanhiki tullee ku kävelee portaat toiseen kerrokseen. Toinen taas hieroo tunnin sauvakävelylenkkiä 4krt viikossa eikä oo kunnolla hengästyny sitte Helsingin Olympialaisten, ja avvautuu ku "kunto ei nouse".

Ei tajjuu.:)

Tikitalk kirjoitti...

Jujuhan on siinä, että kaikkea pitää saada, mutta ilman vaivan näköä. Leaunveto, tempaus, rinnalleveto, tempausvala.... ei oo niitä liikkeitä joita helpolla tehdään. Lisäksi noissa hengästyy, hikoilee ja saattaa tuntua jopa pahalta.

Bodaritkin tykkää bulkata ja tehdä penkkiä + pitää 5 min palautukset, mutta kuinka moni bodari on koskaan vetäny rasvoja esim. alle 10%?

jlindenwood kirjoitti...

Joo topten liikkeet:
-se hauiskääntö selällään maaten
-hauis ristitaljassa hababodaus asennossa seisten
-kickback ojentajille
muita? tuileeko mieleen?

Kaksi miestä oon nähnyt 2 kuukauden aikana kuntosalipuolella, joilla on hiki päällä. Aika hyvin vai mitä?

Parhaimpia on juuri poikien jaotukset ... tyyliin:
rinta ja pohkeet
yläselkä
reidet
hauis
olkapää ja vatsat
ojentajat

kolme liikettä ilman hikeä ja proteiinit naamaan ja sohvalle

Tikitalk kirjoitti...

Hei pojat odottelee superkompensaatiota siinä soffalla:) Bodarin pyhä kolminaisuus --> kuntosali-ruoka(kananrinta)-lepo.

Kickback aivan mahtava liike. Persepitkällä peilistä ihastellen noin viidensentin liike käsipainolla taaksepäin ja päälle irvistys sekä tsuuh puhallus!!

Näätä kirjoitti...

Oha se boddaus varmaan jo piirikunnallisella taolla kovaa touhua, mutta mää en vaan tajua sitä kalorien laskemista, norsuna olemista, finnien selästä puristelua ja ittesä vannehopialla maalaamista. Ku kaiken lisäksi tavan boudari ei saa vaihettua etteisen lamppua iliman että olokapäät hapottaa..Vetäkööt kananrintaa ja lutamiinia, wannabe-faitter-functional-gaina saa vettää rillikylykiä ja chiilipähkinöitä ihan rauhasa.:)

Mutta mikä korpiaa kaikista eniten on se, että tavan tallaajalle sanotaan personal-mannejen ja vitnessmagaziinien suulla, että ainua oikia tapa reenata on se boudarien nelijakonen haba-takaolokapäät-pohkeet-haba ohojelma konneissa, ja missään nimessä ei saa koskia vappaisiin painoihin tai mäkijuoksuun ku ne on vaarallisia ja niissä lihasten aminohappohässäkät katabolisoituu ja integroituu eikä lihaskasvu oo optimaalista..tai jottain.

Monipuolisuutta, yksinkertasuutta perkele.:)