lauantai 7. marraskuuta 2009

Felippe 2 &3

Pe 6.11.09

Costan BJJ.
Kevyet lämmöt, kiliponnasta (äijä sivussa) käen sionta ja pyörähtäen ukko kenttään. Jalakojen ja lantion siirto. Tuosta muutamat variaatiot. Rollailua turtlesta ja butterflaista. Loppuun 6min sparreja. Oisko yhteensä kuus temppua ollu, vähä liikaa meikän nupille..2 per reeni riittäs ja palijo sparria, niin menis ytimiin.

La 7.11.09

Costan iltapäivän lukkopaini.
Butterflaista pittää valita kummalle puolelle lähettää ohittaan, jalan ylitys, munaa mattoon ja pää maahan, jalakatempuilla ohi. Halffiin ottaen 90asteen luikahuksella ottaen jalaka haltuun ja ohi. Hallffin ohitus, että ukolla jalat toiseen suuntaan täysin, pään hyvä hallinta. Voi mennä päältä omoplaattaan tai selekään.

5min sparreja, otin myös ite Felippoa vastaan ja heti alussa pikku houkutuksella napsahti Näätän deadly-triangle-choke kiinni, ja Felippo joutu taputtaan. Eli eikös se tee musta alle 60kg mustavöitten maailmanmestarin.:D
Jatkossa taputin myös ite. Kiva oli rollata, 30kg painoedulla "ei kehtaa" runtata voimapainia niin yritin ottaa teknisesti. Kovasti vääntää pikku-ukko.

Ihan mukavalta tuntunu vääntö, vaikkei 100% isku ookkaan.

4 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Muistithan vetää ufcmaiset tuuletukset lukotuksen päälle ja lopputreenit takkiauki:)

Näätä kirjoitti...

höhö, joo kauhia seinillehyppely ja koko kahen säbävanahemman ammattitaitonen yleisömeri huusi Värtön ikkunan takana suoraa huutoa. :)

Taitava sälli kylllä tuo Felippo. Kyllä se on tekniikka mikä rulaa.

Suden Pullistus kirjoitti...

Kiitit perhettä, isänmaata sekä Dana Whitea ja tihrustit kyyneleen ku oot kuitenki kotoisin Maikkulan ghettosta. Tuhkimotarina!

Näätä kirjoitti...

"In my hood the only thing we had was pihapelit and faittin'! One guy had a pingpong-table though."