sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Murphy

Su 20.12.09

Perjantai meni törpötellessä joten lauantain painit kautta lenkki jäi välliin. No, Sunnuntai-aamuna olikin sitten astetta rankempi palluu reenin parriin...Tikitalkin kans Ouluhallille ja mielessä Murphy.

Alakuun otettiin lämmöt permantotemppuilemalla ja muscle-upin tekniikala. Tikitalkkihan tööttäs pikku hieromisen jäläkeen neitsyyden pois ja sivalsi ekat muscle-uppinsa! Ja tuli kevyesti.

Sitten pelonsekaisin tuntein Murphyn kimppuun. Eka kokonainen Murphy molemmille niin pantiin tavotteeksi vaan että vejetään läpi Rx'd. Aika tulis siinä sivussa.

Aikaa vastaan:
- Maili (1600m) juoksua
- 100 leukaa
- 200 punnerrusta
- 300 kyykkyä
- Maili juoksua.

Aika 48.15.

Ihan hirviä setti!
Tuntu ettei pääse tolopilleen veon jäläkeen mitenkään. Tehtiin eka 100 leukaa ja sitte 100 punnerruksen jälkeen oli pakko modata ja tehä 150 kyykkyä välissä, sitte taas 100 punnerrusta ja 150 kyykkyä.

Leuat tuli hyvin, 20-15-10 ja vikat ~7 sarjoissa.
Punnerruksissa hyyty käet iha täysi. Alakuun 20 ja 10jä, kunnes lopussa 3sia.
Kyykyt diissellillä ~50 sarjoissa. Ku lähti juokseen niin eka 600m oli yläroppa niin paalissa että oli kunnon markku-ilikka-juoksua. Mutta epämukavuusaluetta haluttiin ja saatiin.:) TT veti Muscle-uppi PB:n lisäksi Murphyssä kovan ajan 45 ja risat, eli oli Tiki kovassa tikissä tänään.

Sovittiin, että skipataan huomiset aamut. Voi olla ukot jumissa. Nyt tarkostus saaha pitkää lenkkiä matalalla sykkeellä myös reeneihin mukkaan, jospa huomenna alottas...

8 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Ootta te kyllä hulluja. En kyllä yhtään ihmettele miks painatta cancelia huomisen crossailujen osalta :)

Hyvä että tt oppi muscleupin tekniikan nii saa mua sitte opettaa viimestään Kuopiossa. Tosin määhän en oo saanu sitä ees tangolla prkl.

Tikitalk kirjoitti...

Joo sairas treeni oli kyllä! Voi sanoa, että kovin CF-treeni mitä oon vetäny eikä ois onnistunu yksin.

Muscleupissa on falsegripin lisäksi aivan tekijä pysyä lähellä renkaita. Nyt vaan pitäs päästä treenaileen renkailla liikettä. Sawossa opetellaan:) On muuten hienoa oppia vanhalla iällä uusliike!!!

Tikitalk kirjoitti...

Ainiin ja mun aika selittyy sillä, että Näädän punnerrukset oli virallisen valvojan kertomana puhtaampia ku mun joka vaikuttaa paljon punnerrus sarjojen pituuksiin ja sitä kautta aikaan.

Näätä kirjoitti...

Sovittiin TT:n kans, että Suthee tekkee Murphyn ku tuut mestoille ja me tehhään silläaikaa RV-kolomosia tai vastaava reeni 5 minsan pallautuksilla, ja vejetään proteiinidounattia ja piiskataan sua. :D

Ei mee vieläkään käet suoraksi.

Suden Pullistus kirjoitti...

Täytyy sawossa ettiä voimistelusali tai sitte ostetaan keho.netistä ne renkaat ja kiinnitetään leuanvetotankoon!

Hahhah, ei onnistu yksin Murphy ja jätkät käjet munissa kommentoi että "Siiilloon ku me tehtiin tuo nii ei hörpitty vettä välillä.."

Tikitalk kirjoitti...

Noihan se menee.. "Ei tuosta Sutista oo mihinkään ku ei se vedä 100 leukaa edes putkeen..."

Nyt on taas yks ihminen käännytetty crossfittiin ku sukulaismies veti aamulla klo 7.15 Ouluhallissa "Cindyn". Ilmeisesti eilisen treenin ajanotto ja every seconds counts leffa teki tehtävänsä:)

Näätä kirjoitti...

Oliko sukulaismiehellä pukie lähellä?:)

Meikällä kyllä kurkkas eile laatta ja kiristi oikein päätä ku oli niin paha olo...Kyynärtaipeet iha helllänä.

Tikitalk kirjoitti...

Leuanvedot oli kovia miehelle, mutta asenteella veti yks kerrallaan ku powerit loppu. Mahtaa olla sielläkin kyynärtaipeet kipiät huomenna:)

Joo vanhoja luita kolottaa ja käsivarret semitulehtunu murphystä:(