maanantai 18. tammikuuta 2010

BJJ ja hyytyminen

Ma 18.1.10

BJJ, alakuun paridrillailulla lämpö.
Sitte butterflaista alta kaverin pään hallintaa. Positiosparreja butterflaista.

Tämän jäläkeen ohitus butterflaista: tiukkaan butterflai päältä kiinni, jalan alta toiseen reiteen remeliin kiinni ja "sproolataan" jalaka yli että allaolevan kaverin toinen jalaka tiukasti päällä olevan hallinnasa, sitte jalakapöyästä OVP:lla ja ohi. Hiukan teknisempi ku meikän palijo käyttämä ohitus: molemmat jalat haliin => omat jalat suoraksi ja gaardin ohi olokapään antaessa allaolevalle painoa. Sitte taas butterflai-paineja.

Loppuun 5min sparri matosta Tombalan kans, syke nousi kyllä tappiin ja olin ihan puhki. Seuraava sparri Rusto-Jiitä vastaan oltiinki aika nollat taulussa ja oma tekeminen iha perseestä.:D

Pikku niskat loppuun.

10 kommenttia:

Northernmost kirjoitti...

jees, hyvältä kuulostaapi. Ite kävin tänään kans aamupäiväreeneissä. Vedettiin perulaista, giljotiinia, anacondaa, darcea ja triangelia kun kaveri on kilpparissa. Hyviä kombinaatioita tuli siinä kun drillattiin että jos joku ei onnistu, niin vaihdetaan ote ja kokeillaan toista. Niskat tietty ihan piirakkana, kun painimörssärit väännelly päästä.

Northernmost kirjoitti...

Ainiin ja Demoni Maijalasta on juttua mun blogissa ja Sherdogissa.

Näätä kirjoitti...

Darce?

Nyt ollaa BJJ:ssä Tompan joholla drillattu palijo, suht simppelisti tosin. Tuommosia "monimutkasempiaki" drillejä pitäs saaha lissää. Ja ollu puhetta siitä teijän 2 minsaa hyvällä temmolla iliman lukkoja-meiningistä.

Poijjaat puheli, että Demppa ei nyt tulis tänne kairalle asti.:( Joku sidekick kuiteski...Tosiaan toivottavasti ois Dempan nekkauksessa samanlaista flouta ku mattopelissä. Demppa by RNC in 1st round. :)

Northernmost kirjoitti...

Darce on kotkalainen eli käänteis-anakonda.

Salilla oon vetäny nyt muutaman kerran Marv "Psycho" Marinovichin BJ Pennille vetämistä reeneistä innostuneena noita tasapainoliikkeitä ja räjähtäviä "pomppuliikkeitä". Treenifilosofiana on harjoittaa hermostoa lihasten ohella. Ite oon tehny tasapainolaudalla kyykkyjä, pystypunnerruksia, kuntopalloa seinään ja sitten sillä jumppapallolla erilaisia liikkeitä jne.

Northernmost kirjoitti...

BJ & Marv
http://www.youtube.com/watch?v=WEHnNVom_HI

Northernmost kirjoitti...

Aika kivasti lähtee boxi-hypyt pojilla:
http://www.youtube.com/user/0fficialbjpenn#p/a/u/0/ZkbQK2830Qg

Northernmost kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
jlindenwood kirjoitti...

Tai voi noita boxeja mennä näinkin: Ei siinä ole kuin 66 inch:ä eli vähän vajaa 170 cm

http://www.youtube.com/watch?v=7vL19q8yL54

Ihan hyvin 96kg ukolta :)

Näätä kirjoitti...

Hyvännäköstä settiä BJ:llä. Tuommosella jumpalla sais laitesalin pena-haba-miehet pyörittään päätä. :)

Ilimeisesti BJ on tosiaan "Prodigy", ennen vaan ollu kait vähä laiska reenaan kaasutankkia? Tässä mm. vetelee muscleuppia:
http://www.youtube.com/watch?v=aPTuZhNzCOE

Ei taija olla tuo Adrian Wilson linjamies. :)

jlindenwood kirjoitti...

Juu ei :) takakentän parhaimmistoa