maanantai 15. helmikuuta 2010

Halffista poistuloja

Ma 15.2.10

Ilta-BJJ, painittiin mattua lämmöiksi, sitte 4 eri versiota halffista (alta) poistuloja. Pääperiaate: toisella käellä underhook, toisella käellä kaverin ranne/gi haltuun ja heilautettaan käen alta selekään tai swiipataan.
Loppuun reilu parikytä minsaa sparreja ja pikku niskat.

5 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Kova painijakso alkaa olla takana. Miltä kropassa tuntuu?

Näätä kirjoitti...

No ei nyt mahottoman kova jakso, pari kertaa viikossa päässy vaan vääntään. Ja osa painien sparreistaki ollu suht teknistä nujua eikä mittää sikapieksäntää. Mutta muuten päässy ihan kivasti reenaan, ja aika hyvältä tuntunu balanssi kevyempien (lenkki, voimistelu) ja raskaitten reenien (paini, CF) välillä.

Roppa tuntuu hyvälle, päivisin saan aika hyvin lihashuollot tehtyä eikä työressit palijoa paina.:) Ainuastaan tuo alaselän venähys jumittanu hiuka, mutta seki parempaan suuntaa menossa.

Northernmost kirjoitti...

Hirmutällissä jätkät siellä kalotilla. Yötä päivää väännätte niinku puoliammattilaiset!
Meikällä oli tänään vuorossa taas nöyryytyspainit feat ruttukorvat. Uusia juttujakin tuli koettua. Muun muassa se, kun minuutti-mikko nosti mut kilpparista anakondalla kohti kattoa. Jalat kohti kattoa siinä mietin että mitähän helvettiä tässä nyt tapahtu :D

Tikitalk kirjoitti...

Millon Näädällä on seuraavat lukkis/bjj kisat? Ei menis hukkaan kovakunto:)

nimim: olen katsomossa med öl:)

Näätä kirjoitti...

Höhö, harrastelijoitten puuhastelua. Sammaa päästäpuristamista vuojesta toiseen, mutta oha se nii mukavaa. Mitä katto sitä "Sali"-ohojelmaa, nii toista se o sielä eteläsä, salilla taitaa olla suihkut ja kaikki! :D

Huhtikuulle vois jottai kisoja katella.