lauantai 6. maaliskuuta 2010

Painia La-aamusta

La 6.3.10

Aamusta Rusto-Jiin, Valetudo-Anan ja Jakken kans nuijjaamassa. Paikoissa tuntuu mukavasti parin edellisen päivän touhut. 45 minsaa 5min mattosparreja (minsan huilit), keskityin taas päänhallintaan ja vahavoihin positioihin iliman välyksiä, sekä kateltiin deep-halffia. Se on aika simppeliä ja tehokasta peliä, pittää vaan uskaltaa enemmän pelata sitä.
Sitte reilu varttia 2 minsan pystyeriä, matosta aina ylös. Loppuun vielä parin maahanviennin detaljia.

Olipa sweeeeeet nujut.:)

3 kommenttia:

Northernmost kirjoitti...

Hyvän kuuloset nujut. Meikä täällä potee flunssaa, mutta eiköhän tuota pääse jo alkuviikosta taas nujuamaan. Viime viikolla oli helvetin hyviä sparreja. Etuhampaat on tosin melko hellänä, kun Kuivasen polvi tuli täysillä suuhun. Ihme, ettei menny legoja poikki.
Kattelin ton CF champpi Mikko Salon dokkarin. Ihan jees settiä. Kova poika harjoittelemaan.

Näätä kirjoitti...

Ei oo jätkän rummaa naamaa näkyny vielä "Salissa".:) Vejäkkö vaparia vai painia niitten kans? Miten on alakanu sun voimahormoonikuuri?

Joo ihan elukka se Salo. Hattua nostan ukolle, idolipörssin krkiporukoissa. Meikä ois viikon telakalla yhen sen normipäivän jäliltä..Mutta sillä on kova kestävyyspohoja (futis SM-tasolla), lahajakas ja tietty ihan hullu tekkee töitä. Katoppa niitä CF games 09:ien lajeja, iha madness touhua.

Northernmost kirjoitti...

Noi Salin jaksot on kuvattu viime kesänä/alkusyksystä ja mä aloitin siellä vasta lokakuussa muistakseni.
Painihommissa oon nyt vaan käyny. Selkä ei tykkää yhtään enää lyömisestä ja potkimisesta niin ei jaksa ittiä kiusata turhaan, kun ei oo mitään matsia tulossa.
Ihan hyvältä tuntuupi raskaampien painojen heiluttelu pitkästä aikaa. Kunnon lämmöt, sitten voimaliikkeet rauhassa isoilla painoilla ja perään sitten apuliikkeet (5x15/5x10/3x10) kuntopiirimäisesti lyhyillä breikeillä. Yrittäny tehdä sillain ton ohjelman mukaan, että jää varaa noissa voimaliikkeissä ja että perustaltaan onneton tekniikka pysyy edes jotenkin läjässä.