lauantai 10. huhtikuuta 2010

G&B:tä ennen tittelimatsia

La 10.4.10

"Aamulla pikkuhiet ja ropan herättely, sitte pastaa ja lepoa että illala mies iskussa UFC112:ssa".

Aika pitkälti näin mennään tännää, aamusta Rusto-Jiin, Valetudo-Anan ja Jakkiksen kans painimassa ja boksaamassa. Mattopainia puoli tuntia (4min erät), pystystä painia puoli tuntia (4min erät). Tarvittaessa kateltiin juttuja.

Painien päälle pystyottelun huippukoutsausta kansainvälisen ottelurekordin mieheltä, eli Rusto-Jiiltä. Koutsattavien otteluasento, liikkuminen, suojaus ym. tietty iha perseestä.:) 2min eriä sparreja, keskittyen suojaukseen ja liikkumiseen. Välillä otettiin siten, että toinen löi ja toinen keskitty ottaan osumaa suojaukseen. Oioi niin ihanata. Ropassa tuntuu tämä viikko, oikiassa etukylessä joku tälli. Nyt vähä taas huilia.

Illalla sitte kalijalootan ja kuivalihan kans kisastudioon....voiko olla parempaa!:D
WAR Demian!

7 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Kuitenki juot sidukkaa ja dippaat porkkanoita:) Peukut Demianille!

Suden Pullistus kirjoitti...

Tärkein kysymys: Mitä kuivalihaa?

Näätä kirjoitti...

se on lih-haa, ei li-haa.:)

Northernmost kirjoitti...

Vituttaa vieläkin koko UFC. Uskomatonta, että Demppa pääsi pari kertaa ihan oikeasti lyömään Silvaa naamaan. En ois uskonu tuota päivää näkeväni.
GB:lta on lähössä jannuja ADCC SM:iin 9.5 niin aloiteltiin viime viikolla sparrit kisoja varten. Tänään rullattiin reilu tunti. On makia reenata, kun oppii itekkin uusia juttuja varsinkin pystypainissa.

Näätä kirjoitti...

Joo, Silvan paiska maistuu vieläki suussa. En uskonu minäkään toivovani, että Demppa lyötäs levyksi, mutta ku ei niin ei. Onhan vapari tietty sporttia taktikoimisineen, mutta pittäähän nyt matsissa tapella sattana! Dempalta hyvä taistelu, mutta ei kovin onnistunu matsi ollu kyllä häneltäkkään...Heleppo huuella täältä sohovalta.:)

Mihin sarjaan oot menossa?:)

Northernmost kirjoitti...

Ei tarvi noihin kisoihin näillä skillseillä osallistua :) Minuutti-Mikkoa oon lähinnä noihin kisoihin sparrannu. Mielenkiintoista nähdä miten äijän sitten käy. Ja sitä paitsi noi on 9.5 ja 8.5 on KAKE 13 eli seuraava päivänä on darraloinen.
Jäinen kortti, tulkaapa kattomaan.

Näätä kirjoitti...

"ei tarvi osallistuja näillä skillsseillä"...puhuu Mr. Flow, ADCC-mitalisti jolla on puhas MMA-rekordi.:D