maanantai 10. toukokuuta 2010

Jäläkilöylyt

Ma 10.5.10

Viimeisen 5 kuukauen aikana oon ollut hoitovappaalla ja saanut reenattua parhaiten miten thirty-something-perheellinen-tavis voi reenata, eli n.3-5 krt viikossa. Kun mies oli lisäksi suunnilleen vielä läjässä, ja kohta on hyppy takas oravanpyörään eessä niin kisaamaanha sitä.:)
10 päivässä puotin painoa ~5kg, homma onnistu iisisti jättämällä kaikki ylimääränen pois, eli geigyt&sipsit&välipaloja&jne. Näläkä ihimiskompostilla koko ajan, mutta paino oli kisa-aamuna puntarilla pari kiloa jopa alle.

Tavote kisoihin oli ittesä voittaminen ja ehejänä pysyminen. Game pläniksi muodostu omat vahavuusalueet, eli kovalla fysiikalla alasviennit + voimapaini + väkisinmakkuu sekä jalakalukkojen välttäminen. Hienot temput siis jätettiin muille. Ja hyvinhän pläni toimi. Kaks ekkaa alakusarjan matsia voitin pisteillä, vein molemmissa matseissa heti mattoon ja ohitin muistaakseni guardin/swiippasin, pidin positiot ja välttelin joutumasta lopetuksiin. Tais olla muistaakseni tiukkojakin paikkoja, ja joitain lopetuksiakin yritin itekki iliman tulosta. Välierän hävisin Hangon Bäckmannille, hänetkin sain pari kertaa nätisti mattoon ja melekeen seisovasta gaardista saidiin, mutta hän lopetti tyylikkään swiipin päätteksi ezekielillä mountista.

Vaikka tavote oli reilusti saavutettu, pronssimatsiin sain nollattua pään hyvin, ja lähdin pellaan omaa peliä. Parin minsan hippastelun jäläkeen painoin kaasua ja mies tonttiin, gaardin ohi saidiin ja sieltä mounttiin pääpuristusta loppuminuutti ja mitali kottiin. Joka matsissa sain tuomarilta huomautuksen, että pitää hakea aktiivisemmin lopetusta. Eli ei ollut mattotekeminen varmaan kaunista, mutta se oli tehokasta.:) Jokkaisessa matsissa tuntu, että kaasua riittää vähintään yhtä hyvin ku vastustajalla. Kuntopuoli ja asenne oli siis kohillaan. Ekan matsin jäläkeen tuntui vaan, että ois ihan loppu. Erityisen tyytyväinen oon alasvienteihin, jokka tuntu napsuvan niin kohilleen ku vaan pystyy. Ai-että sitä fiilistä ku tietää, että nyt lähti jamppa lentoon ja TUM! Swee-eeet. :)

Nyt fiilis edelleen katossa, etusormi ei taivu nyrkkiin mutta ei haittaa ollenkaan!



2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Todella hyvin onnistunut suunnitelmat. Jätkä on säästänyt emännän rutistukset sm-kisoihin :)

Onhan tuo perheelliseltä mieheltä todella hyvin. Oliko sulla aikaisempaa kokemusta painon pudotuksesta? Näytti olevan niin helppo homma.

Hyviä kuvia ... löytyykö videota :)

Näätä kirjoitti...

Joo emäntää pittää rutistella "with technique".:)

Oli kyllä maksimi suoritus. Tosiaan reenejä n.3-5 krt viikkoon, ja lajireenienki kesto pääasiassa max 1h. Eli jotain on oikein tehty ja keskitytty oleelliseen.

Viime vuojen kisoihin puotin painon käytännössä samalla systeemillä, mutta parin viikon aikana. Tulee tosiaan heleposti. Mutta en todellaakkaan puota isoja määriä, ollaanm lähellä "luonnollista" painoa koko ajan. Enkä saatana ala yli kahta viikkoa pihtaileen iltageigyjen kans...

Videot työn alla, katellaan jos sais jollain "blogijakelulla"..