sunnuntai 9. toukokuuta 2010

SM PRONSSIA!

Su 9.5.10

EI JUMALAUTA.

Voitin lukkopainin (ADCC) Suomen Mestaruusskisoista pronssia Jyväskylässä!
Järettömän rankka ja pitkä päivä, mutta lähes kaikki meni putkeen. Nelijä kovvaa matsia kovia jätkiä vastaan, kaikissa sama game plan, brutaalilla takdownilla mies tonttiin, kunnon positiokontrolli ja pisteet ohituksista ja pääpuristuksista. Toimi täyellisesti, ainoa tappio semifinaalissa ezekielillä Bäckmannille, mutta sekin vasta parin onnistuneen alasviennin jäläkeen.

Kiitokset OVP-tiimille: Rusto-Jii, Northenmoust, Valetudo-Ana, Tomi, Poke-Tee, Jammmu, JP, Kimbo, Jakkis, Puuseppä, Ope, Tumppi, Jock ja muu remmi. Sekä tietty bloginörteille TT:lle, Sutille & Jlindewoodille. Letkumiehet oli jopa raahautunneet rapuloissaan mestoille.

Huommenna analyysit matseista&valamistautumisesta tarkemmin. Nyt leijun muutaman kuukauen. Tunnelmat epäuskoiset ja ka-tos-sa. :)

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Onnittelut vielä uuvestaan päällikkö-alistaja-Näätälle! Vakuuttavaa työskentelyä ja päivän kevyesti komeimmat takedownit!

Voi olla kalorintarvetta kun vanaha mies otti monta matsia ja piti lämpöä päällä 6 tuntia putkeen :)

Tikitalk kirjoitti...

Onnittelut ja tervetuloa sm-mitallisti kööriin:) Komiat oli takedownit ja dominoiva krekohenkinen mattopaini. Ainoa tappio kisojen parhaalle äijälle ei huonosti!!

KMikko kirjoitti...

Jockin sanoin "Näädän tekniikkaa ei oo kukaan pystyny opiskelemaan, tuntematon ruttukorva tulee puskista höyryveturin lailla kimppuun ja puristaa niin perkeleesti.." :)

Onnittelut vielä kertaalleen täältäkin!!!