sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Muscle-uppia

Su 16.5.10

Nyt on kelit Näätän mieleen, kestomuje päällänsä ja pärjää släbäreissä.

Illalla telinevoimistelemassa.
Niska/lapa-kipu ei meinaa oieta, sormiki eelleen kipiä. Lihashuolto ollu tällä viikolla kyllä luokattoman huonua.:( Alakulämmöiksi hyppysarjoja, käsikävelyä ym. Puotosvoltti ja puolivolttia permannolla. Hyppyissä (?) niska vähä juimi niin en repiny mahottomia.

Voimana tein köysikiipeilyä, musckelup+dippiä renkailla, ksp:t ja yhen jalan kyykkyjä. Muscleupit alako meneen myös iliman kippiä, eli suorasta roikunnasta iliman "alakuheilautusta". Transitio leuasta dippiin onnistu nyt mielestäni parhaiten ikinä, eli hallitusti.:) Keskityin vettää renkaat terävästi rintaan ja samalla vettään niitä lapojen kans taakse. Ylleensä oon pääasiassa runtannu. Nyt vaan vielä koko liike muscleuppi tehtynä äärimmäisen hittaasti nii on kyllä nättii...

Pakko käyttää nyt lämpimät kelit hyväksi ja skarpata, pittääa venytellä uuet enarit.

2 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Muscleuppi ilman kippiä on kova suoritus. Vielä ku vedät rauhallisesti/kontrolloidusti niin silloin on yläkropan tukilihakset aika hyvässä kuosissa!

Näätä kirjoitti...

Joo tuossaki sai nyt vaan tehtyä sen transition jonka oon tienny että miten se pittää tehä...Alako mennee tosiaan ku vetäsin leuka-ossuueen tarpeeksi terävästi, nii pääsi jo valamiiksi renkailla "lapoihin kiinni".