keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

10 kiekkaa Cindyä

Ke 23.6.10

Oravanpyörää parhaimmillaan...töissä sokka irti ja jäläkikasvu sairastaa. Eli päivisin töitä ja osittain lastenhoitua, illat härdelliä ja yöt valavotaan. Eikä mun tarve kattoa kaikkia futis-MM:n iltapelejä ainakaan helepota univelekaa..:)

En päässy alakuillasta velipoikien Murphy-workshoppiin.
No, kuiteski ennen Die Mannschaftin peliä 20 min lämmittelyjuoksu ja "Cindyä" 10 kierrosta
Aikaa vastaan 10 kierrosta
- 5 kippileukaa
- 10 punnerrusta
- 15 kyykkyä

Aika 7:47.
Yritin tehä puhtaasti, helevetisti vaa sääskiä pururaan varjosalla leuanvetopaikalla. Juosten kämpille ja kattoo maailman kauneinta nimiä Herr SCHWEINSTEIGERIA tositoiissa.

2 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Sääsket on tuskaa ulkojumpassa! Die Mannschaftin = Özil, Cacau, Boateng, Gomez... Kyllä tuo saksan ja englannin pelintaso on nähty. Argentiina/(idoli diego) tai espania vie kisat!

Näätä kirjoitti...

Joo, toista oli -86 ja 90-luvulla....multa tullee vieläki Saksan miehistö ulukomuistista: Ilgner, Brehme Littbarski, Augenthaler, Rudi, Mattheus, Berthold jne. :) Ja tietty KLINSSMAN! Saksapaita numerolla 18, löytysköhän tuo jostain vielä..

Diego on kyllä idolipörssissä vielä! Tulee halit&tsempit&pusut vaihtomiehille, Capello ei juuri Rooneytä käyny pyllylle läpsii. Diego vois käyä jokerina vetää kaikki Argentiinan vaparit ite.