sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Sawo Openin jäläkilöylyt

Su 13.6.10

Urheilumaailman katseethan eivät kääntyneet viikonloppuna futiksen MM:iin Etelä-Afrikkaan tai UFC115:seen, vaan Kuopijjoon ja Sawo Open lukkopainikissoihin. Tietty myös Northen Lightsin kotipeliin ja TT:n come-backiin..:)

Nämä kisat oli mun "alakuperänen" päätavote, mutta SM-kisojen mennessä putkeen Sawo Openiin oli heleppo lähtiä, vaikka edeltävät 2-3 viikkoa meni reenimielessä aika perseelleen sotimisen ja flunssailun takia. Tarkotuksena oli vettää viikko todella kovvaa ja huilia sitte kisoja edeltävä viikko. No, ei menny sinne päinkään. Tällä viikolla kävin vääntää ti- ja to-aamuina iha reippaasti, mutta ei läheskään niin kovaa ku ennen SM-kisoja. Nyt ei tarvinu painoja katella sarjan ollessa 87kg, ja kisapuntarilla olikin reilu 4kg "alipainoa".

Keli oli Kuopiossa satteinen ja kisoja ei taaskaan päästy painimaan uimarannalla, vaan pommisuojassa oteltiin. Mun sarjassa tais olla n.15 jamppaa, ja aamun pitkän ajomatkan jäläkeen otinki hyvissä ajjoin lämpöjä, että pääsis es kyykkyyn. Ihan ok fiiliksellä eka matsiin. Suunnitelmissa oli, että ku pari viikkoa joutunu vähän puolikaasulla sparraileen, nii ekassa matsissa otan karstat heti pois. Vastustaja oli mua päätä pitempi korsto. Matsi käyntiin ja tein heti unelmasti käsiveon+GSP takedaunin ja pitkä mies kaatu korkialta tonttiin. Alasvienti tuntu kyllä NIIIIIN hyvältä.:) Heti sivuhallintaan ja mun toolboksin toinen temppu saidista kehhiin eli pihtikuristus-mikälie ja kaveri taputti n.30 sekunnin kohalla. Nappimatsi.

Sitten tuliki tympiä tunteroisen tauko ennen seuraavaa matsia ja kerkes vähä hiki ja fiilis hävitä, mutta ei muutaku uuteen nousuun. Tokassa matsissa taas päätä pitempi jamppa vastassa, joka istahti heti matsin alussa pyllylleen blääh. Tylsää tuommone. Sain tapeltua itteni heti saidiin mistä erinäisiä lopetusyrityksiä ja 69:ssä käyntejä, pisteitten tullessä tein knee-on-bellin, ja menin mounttiin mistä vastustajan mukaan lähellä taputusta ollu ezekiel-lopetusyritys. Loppu varmistellen ja 7-0 pistevoitolla jatkoon.

Tokan matsin jäläkeen oikia pohe ramppas/suonenveti tosi kivuliaasti, joinki sitte gatoradea ihan urakalla ja venytin ja kävelin sitä pois. Onneksi autto ja välierrään tuttua seurakaveria vastaan. Sovittiin, että otetaan ihan reippaasti, muttei sikkailla. Huulta aukes ja sormia tuli silimään, TO-SI kova matsi.:) Heti alussa olin jäähä Paksukäen kuulusaan pääpuristukseen pariki kertaa, ja se vaikutti heti siihen että otin pystyä hiukan varovaisemmin. En muista miten mattoon, mulla pariki triangeli/käsilukkoyritystä mikkä slämmättiin auki, ja tais olla lopulta maahanvienti tai gaardin ohitus mistä sain 2 pistettä ja 2-0 pistevoiton. Olin ihan loppu matsin jäläkeen, hyvä matsi molemmilta. Ois voinu mennä kummipäin vaan.

Finaaliin tulikin sitten tuttuakin tutumpi vastustaja OVP:stä, ja mitalistahan ei hyvien kavereitten kans tosissaan tapella, niin "käteltiin" Tomin kans matsi, mulle voitto ja hopeamitali kotiinvietäväksi.:)

Olo niinku hakattu tietty, oikiassa käessä on nyt myös etusormen lisäksi pikkurilli ihan muusina eikä pysty puristaan kättä kunnolla nyrkkiin. Muuten olo niinku voittajalla. OVP:ltä turnaus putkeen, kolomoisvoitto meijän sarjassa ja Paksukäsi puotti PokeTeen OVP:n neloisvoitosta. Myös RustoJii löysi kisoissa oman tasonsa sarjan voittajalle kärsityn tappion jäläkeen, B-sarjan kunkuksi kolomella suvereenilla voitolla. War OVP!

Ehkä jottain kuvia/videoita tullee..Kesän painikuviot vähä auki, ja nämä oli viimeset kisat nyt vähhään aikaan.Ens viikolla kuiteski "jalakoihin voimaa"-ikkuisuusprojektin kimppuun ja myös metconeja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa kuin hienoja miehiä. HIENOJA MIEHIÄ! T:Lehtokipsalla jatkot

Suden Pullistus kirjoitti...

Täytyy ehottomasti saaha videomateriaalia! Varsinki siitä lyhyestä matsista isoa jätkää vastaan!

Näätä kirjoitti...

joo yritän värkätä.:D

t. Not-Pimpula