keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

55min lenkki

Ke 7.7.10

Pallauttelevassa hengessä 55min lenkki pikku satteessa, syke-avg 140. Tuota tahtia ku vettää nii tuntuu, että "tätähän jaksas vaikka kuinka kauan". Joo-o...:)
20 tiukkaa leukaa lenkin päätteeksi.

Takaiskuaki tuli, hyvin palavelleet vitosen alennussortsit tietty kastu hiukan ja hiersi kassien viereen sisäreiteen hiertymän saatana. Sen siitä saa ku lähtee iliman trikkoita pelleileen..

5 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Joo tuo on paha. Ite pystyn ainoastaan yhdillä shortseilla vetämään lenkkiä. Sellaiset puoli reiteen asti, joissa on sellainen ohut sisäkerros. Muuten hiertää nivuset rikki.

Suden Pullistus kirjoitti...

Ite kans sillon tällön ajattelen että ei niitä lyhyitä trikoita tarvi laittaa, boksereilla mennään. Mutta sitte se taas puolessa välissä lenkkiä kiroiluttaa!

Näätä kirjoitti...

Joo-o, eikai se auta ku alistua ostaan REENIVAATETTA eli tuommoset lyhkäset trikkoot...ellei vanahoista BlackHorseista sais lyhentämällä tyylikkäitä hennatatuoituja trikkoita, jolloin ne täyttäs mun REENIVAATTEEN määritelmän eli vanaha, haiseva ja hikinen.:)

McTinger kirjoitti...

Löytyis muutamat makiat aihiot hennatattoo-trikooksi: Daffy Duck ja Bugs Bunny! montakohan lenkkiä pääsis ennen valkotakkisten tuloa :)

Näätä kirjoitti...

Ei helevetti, bugs-bunny puolipitkät kals..trikoot ois kova!:) Niillä pääsis valakotakkeja karkuun ja kovvaa.