perjantai 9. heinäkuuta 2010

Aamurivet ja valat

Pe 9.7.10

Ennen HuomentaSuomia aamujumpalle.

- RV kyykyn kautta 3*80kg, 3*85kg, 3*90kg
- Tempausvala 5*40kg, 5*50kg, 5*60kg, 5*60kg, 5*60kg
- Rossenamait-lyöntejä muutama
- Keskivastalojumppa: Kirnupiimä, jalat tankoon, tuulimylly, selät, vattarutistus

Kevyehkösti tuli RV ja temp.vala vaikka oli "eka kerta" pitkään aikaan taas, tästä taas painoja ylös per reenikerta. Vasen polovihan on vähän hiastanu RV:n allemenoa, mutta nyt tuntu ihan jees. Pittää vaan peukalolla puristaa tankoa enemmän ku oikia etusormi pois pelistä.
V*tuttaa vaan tuon lähi-Globo gymin "nostopaikka". Tempaus-tyyppisissä nostoissa pakko jättää varoja, että saa painot alas nätisti. Sama ku olohuoneessa nostelis, parkettia ja PEILEJÄ. PEILEJÄ "punttisalilla" mitä vittua!?!? Funktionaalisena jäbänähän otan heti paijan pois ku yli 15 lämmintä ku tulee "kuuma", mutta reenaaminen on sitte eri juttu.:D Ihan OK paikkaha tuo on ei siinä mittää, mutta investointi painonnostolavvaan hauiskonneitten ja peckdekien siasta ois musta järkevämpää...No en taija olla ihan koheryhymää.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

joo oisha se aika tärkeetä että salilla pystys treenaa ilman hissutteluja. Mut se on tietty aina just se mille kohderyhmälle sali on suunnattu.

Suden Pullistus kirjoitti...

Toista se on tuolla:

http://www.bigboy.fi/

Kukahan perustais tänne helesinkiin tuommosen?

Näätä kirjoitti...

Tatjana - Näihä se on. Tuo paikka on mulle logistisesti ja talouellisesti paras tällä hetkellä, nii ei passais marmattaa.:) Pittää vaa soveltaa nuitten reenien kans. Esim. painonnostopuutteen lisäksi Mm. pallonheittto, soutu, boksihyppy, naruhyppy, ksp, askelkyykky, juoksu-metconit jne. saa suosiolla unohtaa...Puhumattakaan renkaista. No niitä ei ylleesäkkää oo ku mun anoppilagaimissa.

Ei oo Ouluhallin voittanutta...jos ei sitte ite paa salia pystyyn.:)

jlindenwood kirjoitti...

Peilejä pitää tietenkin olla ... pitäähän sitä nähdä miten ojentaja supistelee taljapunnerruksessa :D