tiistai 3. elokuuta 2010

Blogi-jumpat: Työntö ja "Grace"

Ti 3.8.10

Blogimiitti TT:n ja Jlindewoodin kans punttijumpalla.

Lämpöjen jäläkeen:
- Työntö (saksaus) 3*50kg, 2*3*70kg, 1*85kg, 1*95kg, 1*102.5kg, 1*105kg (PB)

Sitte "Grace"-metconi eli:
Aikaa vastaan
- 30*60kg RV + Työntö

Aika 2min 38s.

Jalat oli aika lopussa jo ku salille saavuin ja mielessä oli tekniikkareeniä, mutta CF-tykki Tikitalk sano, että Grace tehhää lopuksi. Se-le-vä.:)
Työntöjen RV:t raakana 85kg:stä lähtien. Työnnössä tuli uus salienari, tais vähän olla käsi koukussa, eli ei ois menny Olymppialaisissa läpi. Katoin ommaa nostoa videolta, edelleen lantion käyttö ja "hyppy" vajjaa ja tehoja häviää, sekä allemenossa palijo parantamista niinku JLindewoodi koutsaski.

Graceen lähes 30s parannus, maksimidiissellillä läpi, 20:n toiston jäläkeen alako tekniikka ja rytmi heiluun. Jlindewoodi pieksi tankoa kyllä ekan ~15 toiston ajan ennätysvauhilla ja tais myös tehä PBt. Tikitalkin tekeminen oli tasasen tappavaa, 30 varmaa toistoa ja huippuaika! Varoja parantaa silti.

Loppuun kateltiin renkailla muscle-uppia, mulla onnistuu nyt veto mahollisimman läheltä rintaa hyvin, ja MU:t tullee helpohkosti ja smoothisti "läpi".

Illalla 16+17/50 burpeeta.
Nyt leediä..

2 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Jätkän työntö resurssit liikkuu 115-120kg välillä. Et vaan viittiny alkaa testaileen maksimeja ku "grace" paino mieltä:) On se vaan mukava tehä metconeja porukassa. Aina saa itestä paljon enemmän irti ku yksin tehdessä. Muscleuppi hipoo täydellisyyttä jätkällä!!

jlindenwood kirjoitti...

Jep samaa mieltä, että resursseja on siellä. Mujut vie varmasti tehoja pois nostoista. Juuri se mistä TT:kin puhui ... räjähtävyyttä. Se on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty :D