maanantai 20. syyskuuta 2010

GB Gym

Ma 20.9.10

Aamulla herätys klo 0530 ja kohti periferiaa.
Päivä töissä ja lihalle pääsi vasta puoli seiskan maissa. Mies oli aika nollat taulussa, mutta uikkarit reppuun ja kohti GB Gymiä.



BJJ-reeneihin en valitettavasti kerennyt, mutta reenien loppusparreja pääsin kattoon ja tuttuja naamoja oli rollailemassa. Aika taitavaa menoa. Puoli ysiltä alako sitte Sammyn vetämät lukkopainireenit. Lämmöksi rollipaineja, tekniikkana gaardin ohitus (polovi sissään, yläroppa haltuun ja liutetaan jalaka saidiin), gaardin ohitus ku kaveri blokkaa polovella ("sproolataan", otetaan reijen alta jalat kiinni, lenkkastaan sivujalalla toinen vappaaksi, voimapainilla saidiin) sekä halffista lenkkasemalla knee-on-belly kautta saidiin. Siinä ei crossfeissiä, vaan annetaan sikkaa enemmänki kurkulle. Mountista lopetus tuolla.

Loppuun paineja avvoimesta gaardista 2min päällä + 2min alla. Sekä 4*5min lukkista pystystä. Suurin osa reenaajista oli aika rookieta, mutta parhaat väännöt sai TV:stä tutun vaparimiehen kans. Ja samanlailla se lähtee shootilla ja palomiehenpyörällä kenttään ku kaikki muutkin.;) Reipas ja hyvä sparri oli kyllä, pääsin itekki taputtaan.

Olipa hyvä, että sai ittesä painiin vaikka väsytti iha sikana. Nyt vaan sitte ootellaan myöhäispainien jäläkeen unta...

4 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Eikö sun lempinimiki oo "relentless takedown näätä":)

jlindenwood kirjoitti...

Monelta tuli uni?

Suden Pullistus kirjoitti...

Oliko siellä tupa ihan täynnä? Sillonku mää kävin siellä kurssilla nii oli ihan sikana porukkaa ja vois kuvitella että sen ohojelman jälkeen vielä enemmän

Näätä kirjoitti...

Ei tuolla lepakkovuorolla ainakaan ollu. Parikytä jamppaa..